Ujhelyi szerint tehertétellé vált Orbán, és ezért le kéne mondania – keményen kiosztották a hazánk ellen szavazó politikust

2022. november 30. 18:47
Budai Gyula emlékeztette a baloldali képviselőt: az Európai Parlamentben arra szavazott, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat.

Ujhelyi István a Facebookon jelentkezett be, és fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság a hazánknak járó források részleges felfüggesztését javasolta. „Bármelyik demokratikus országban ilyen helyzetben a kormánypártok lemondásra szorítják a tehertétellé vált miniszterelnököt” – fogalmazott. 

A posztja alatt azonban Budai Gyula, fideszes politikus helyre tette a baloldali EP-képviselőt. „Pista, miután saját hazád ellen szavaztál az európai parlamentben, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat, még van a pofádon bőr kommentelni ebben a témában!? Úgy látom van!” – fogalmazott Budai.

 

Pipák és ikszek: Magyarország jó úton halad az uniós pénzek irányába, de még nem kapja meg azokat

Ma délben sajtótájékoztató keretében derült fény arra, hogy pontosan mi is az álláspontja az Európai Bizottságnak a magyar nemzeti helyreállítási tervvel, a jogállamiság magyarországi helyzetével és az uniós költségvetés védelmével kapcsolatban. Kiderült: a magyar újjáépítési terv a legkiválóbbak között van - fogalmazott a mai kormányinfón Navracsics Tibor területfejlesztésért felelős miniszter.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 235 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezeket a Soros ügynököket ki kellene tiltani az országból, de ha nem, akkor is mindenképpen nyilvánosan meg kell őket bélyegezni. Ennyi mocskos bolsi hazaárulót máshol nem találni.

Én csak a felmenőim vagyonát követelem vissza tőled és elvtársaidtól.

Újhelyi meg az MSZP -nek is tehertétel volt. Hát még nekünk!

Szerintem is jobb, ha nem jön haza soha.

Antallon nem volt semmi követelésem. A kommunistákon van. Ilyen tudással ne keveredj vagyonjogi perbe.

Nem véletlenül neveznek Ujhülyének ennyi ésszel és emberismerettel.

Sziamia! Te vagy az Ujhülye? Mindjárt gondoltam a primitív szókészletedből.

A szabad Európa Rádió kimondta ( ugyan tudtuk, pedig tagadták), hogy a gyermekvédelmi törvényünk csípi a brüsszeliták szemét.
Az ellenzéki ep képviselőknek nagy szerepe volt a félretájékoztatásban, hergelésben ellenünk.
Ezért a mai eredményt az ellenükben elért sikernek tekintem.

"Bármelyik demokratikus országban ilyen helyzetben a kormánypártok lemondásra szorítják a tehertétellé vált miniszterelnököt".

Hol van az a bármelyik ország, amellyel szemben így szarakodnak hazudoznak, linkeskednek, sunyiskodnak "szövetségesei"?

De tudod mit? Nekem megéri a rám eső 300.000, hogy titeket lenyomhassunk. Ki fogom bírni. Ez fog meglátszani 2026-ban is. Nem Orbán miatt van a balhé, nem őt büntetik. A demokráciát büntetik, a választókat büntetik, mert a többség Orbánra szavazott. Ez nélkül a többség nélkül nem lenne Orbán miniszterelnök, és büntetni sem lehetne őt.

Mivel az ep-ben többségben vannak a zöldek, liberálisok és kommunisták, a magyar ellenzék tájékoztatja (félre) a saját pártcsaládjukat....... Ők még ellenorizetlenül hisznek nekik.
Mintha csak papíron ismernéd az EP működését, a valóságban nem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés