Robert Fico: Ukrajna NATO-ba való belépése a harmadik világháború felé tett lépés lenne

2022. október 01. 09:15

„Pártom képviselőit arra fogom biztatni, hogy ha sor kerülne ilyen szavazásra a parlamentben, akkor Ukrajna NATO-csatlakozása ellen szavazzanak” – jelentette ki Fico.

2022. október 01. 09:15
null

A Smer-SD ellenzi Ukrajna NATO-csatlakozását – jelentette ki Robert Fico, a párt elnöke. Ha a Smer-SD kormányon lenne, nemzetközi szinten vétózná Ukrajna csatlakozását – idézte Robert Ficot a Felvidék.ma.

„A Smer-SD elnökeként pártom képviselőit arra fogom biztatni, hogy ha sor kerülne ilyen szavazásra a parlamentben, akkor Ukrajna NATO-csatlakozása ellen szavazzanak” – jelentette ki Fico.

és a csatlakozását nem lehet igazolni az orosz katonai erők bevetésével Ukrajnában. „A belépés ellentétes lenne a szuperhatalmak minden eddigi megállapodásával” – jelentette ki Fico. Ukrajna pénteken kérte „gyorsított” felvételét az Észak-atlanti Szövetségbe, miután Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta a megszállt ukrán területek elcsatolásáról szóló szerződéseket.

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2022. október 01. 13:47
Ma Európa legnagyobb ellensége Ukrajna - asz oroszok az EU-nak tesznek most szívességet.
Langyos hurkazsír
2022. október 01. 12:29
ASLA. Segítek: S O H A ,törökül
u.cserkész
2022. október 01. 12:10
Egy háborúban álló, instabil országot a harcok közepén felvenni a NATO-ba, a legnagyobb gazemberség lenne.
Aerion
2022. október 01. 11:56
Ne keverjük össze az ukránokat a nyugati bolsevisták ukrán náci szolgáival. Ukrajna ma nem létezik, ezen a néven egy proxyállam fut, amit a bájdenista emberiségellenes bűnözők futtatnak vasingtonból. A világ a megsemmisülés szélén táncol, és egy hajszál választja csak a totális pusztulástól. Egyfelől örülök, hogy vége a fű alatti manipulációnak, aminek a segítségével a moslék aláásta a normalitás, de rettentes arra gondolni, hogy EZ mibe kerülhet az emberiségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik