Orbánnak igaza lesz

2022. szeptember 20. 10:20

Szalma György
Kontra
Az áttörés már a küszöbön van.

„Nemrég a lengyelek is megtértek önfeladó kiruccanásukból, úgy tűnik tehát, hogy Magyarország visszakapta legrégebbi és legerősebb szövetségesét. A politikai mozgásokat figyelve

nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy Csehországban és Szlovákiában is hamarosan kormányváltás történik, és Orbán Viktor szövetségesei visszatérnek a hatalomba.

Ez az európai terep. Orbánnak úgy tűnik igaza lesz. Az áttörés már a küszöbön van.

Jó esély van arra, hogy 2024-ben, a következő EP választásokon a szuverenisták jelentősen megerősödnek, akkor pedig véget ér a hetes cikkely szerinti görénykedésnek. Sargentini, Tavares és a többi címeres gazember többé nem árthat Magyarországnak. Ezen kívül valószínűleg Donald Trump és Benjamin Netanjáhú is újra nyeregbe kerül.

Akkor pedig a hazai baloldal jobb, ha hozzá szokik a 2060-ig tartó Orbán-éra gondolatához.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hanyatló nyugat 1917 óta mantra egyes körökben....

Nem,
Győri Gábor.

Bizonyára Róma végnapjaiban is volt, aki azt mondta, hogy "Már kétszáz éve jósolják Róma elestét, és még mindig áll!"...
De természetesen a balosainkat nem érdeklik az ellenérvek, megvan nekik a kis "érvkészletük", hogy mire mit kell beírni, aztán ha valahol alkalmazható valamelyik, akkor nagy büszkén bemásolja.

És ha nem egy ilyen nyomorult, fejét a homokba dugó globálbalunk lenne az EU és a nyugati tagállamok élén, akkor talán lehetne beszélni az érdemi problémákról, netalán még erősíteni is a gazdaságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés