„Én nem szeretnék se veled, se erről a szarról” – kikészültek az ellenzék miatt a liberális művészek (videó)

2022. augusztus 11. 14:55

„Azt hiszem, hogy ezt most nem” – fejtette ki például Parti-Nagy Lajos.

2022. augusztus 11. 14:55
null

Bohár Dániel jobboldali publicista/újságíró/influenszer elhatározta, hogy végig hívja a megboldogult Heti Hetes sztárjait valamint egy-két további választott liberális művészt, hogy megkérdezze őket az ellenzék jelenlegi állapotáról, legfőképpen a Jobbik széteséséről.

A művészek nehezen bírták a dolgot.

Van, aki tagadta, hogy a Jobbikra szavazott, holott az Ellenzéki Összefogásra adta le a voksát ami azt eredményezte, hogy a Jobbikra is szavazott, van, aki kifejtette, hogy 

van, aki pedig csak nemes egyszerűséggel ennyit mondott: „azt hiszem, hogy ezt most nem”.

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. augusztus 12. 12:00
Szerintem még Fajkasházy belefért volna...
simonvitéz
2022. augusztus 12. 10:53
Szegény Daninak ez hivatásbeli kötelessége, hogy időről időre végighivja ezeket a retkeket csak azért, hogy jól elkuldjék a picsába? Nem mondom, biztos jó pénzt kap érte, de valljuk be, nem túl kellemes része ez a munkájának.
tájfel
2022. augusztus 12. 08:42
Az ember hallja a súlyos, néma csendből, hogy Hernádinál azonnal lefagyott a "vincseszterkatedrál".
Bástyaelvtárs
2022. augusztus 12. 08:25
És ez a menő a fideszpatkányok körében? Ez a magát újságírónak hívató provokátorgeci? Ön mint jobbik szavazó.... ennyi erővel bármelyik koalicios párt nevét mondhatná hogy az illető olyan szavazó:)) Csakhogy ez nem igaz így es ezt pontosan tudja ez a köpedék bohár is. Meg mi az hogy liberális művész? Hát már ilyen is van? :)))) Az ember már tényleg csak röhögni jár ide.... annyira szánalmas az egesz banda...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik