Az oroszok szerint zendülés volt az ukrán hadseregben, megtagadták a parancsot

2022. augusztus 03. 13:16

Harkivban tagadta meg a parancs végrehajtását a 132. ukrán felderítő zászlóalj – állítja az orosz védelmi minisztérium.

2022. augusztus 03. 13:16
null

Nagy veszteségeik miatt megtagadták a kapott parancs végrehajtását a 132. ukrán felderítő zászlóalj tagjai – írta meg a RIA Novosztyi orosz hírügynökség az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva.

A zászlóalj a hírügynökség szerint a Harkivi területen teljesít szolgálatot,

az orosz tüzérségi csapások miatt súlyos veszteségeket szenvedtek.

Az oroszok korábban azt állították, hogy két ukrán dandárnál – Harkivban, valamint Zaporizzsja térségében – is tömeges dezertálásba kezdtek az ukrán katonák a nagy veszteségek miatt.

Nyitókép: MTI/Andrew Marienko

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanter
2022. augusztus 04. 12:36
Rájönnek majd hogy olyan földért harcolnak amit már zselé eladott az usának ahol a háború után ha letették a fegyvert egyből fel is vehetik a kapát éhbérért....
svejk11
2022. augusztus 04. 05:53
A zendülés ma már kevés ! Ebből (mindegyik ) háborúból ki kell ugrani ! Az USA megmutatta a példát A KIUGRÁST Afganisztánban. Ezt a módszert kell követni, és ekkor az oroszok is abba hagyják a további lövöldözést, hiszen a nem is létező ellenséget NEM LEHET legyőzni !
Brabham1963
2022. augusztus 04. 01:31
Szerencsétlenek! Nem szívesen lennék a helyükbe! Maximálisan átérzem a helyzetüket, elvesztik akkor is a függetlenségüket ha mind meghalnak!!! Ámen!!
feketepemete
2022. augusztus 03. 21:03
Ugyan, ez orosz dezinformáció, hiszen mint tudjuk valójában az ukránok már úton vannak Moszkva felé :-) Kezdik kapizsgálni az ukránok hogy a nyugati "csodafegyverekkel" sincs esélyük és nem akarnak meghalni az amerikai tulajdonban lévő földekért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik