Egy migránscsoport támadt a linzi Pride résztvevőire (VIDEÓ)

2022. július 3. 17:12
Több felvonuló kórházba került.

Az idei linzi Pride-felvonulás után egy hét fős LMBTQ-aktivista csoportot körülvettek, zaklattak és megvertek a nagy tömegbe verődött migránsok. Három lány számára a találkozás kórházban végződött – tájékoztat a heute.at.

A lap szerint mindenki elborzadt a linzi Pride-felvonulás szombati fiatal résztvevőit ért támadás miatt. „Meg vagyok döbbenve, szavakba sem tudom önteni, mennyire

megdöbbentőnek tartom, hogy a toleranciát hirdető fiatalokat megtámadják, megsebesítik, megalázzák és traumatizálják” 

– mondta Richard Steinmetz, a „Hosi” elnevezésű linzi lmbtq szervezet szóvivője.

„Az LMBTIQ közösség elleni gyűlöletnek és erőszaknak végre véget kell vetni – mindenhol a világon! A szivárvány alatt mindenki számára van hely, de a gyűlöletnek és az erőszaknak nincs” – mondja Steinmetz világosan.

Ausztria megdöbbentőnek tartja, hogy a számos járókelő közül senki sem avatkozott közbe és nem segített az áldozatokon. Az egyesület most az eset azonnali és teljes körű tisztázását és az elkövetők megfelelő megbüntetését követeli – idézi őket a heute.at.

Az esetről készült videót itt nézheti vissza:

a

 

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A végén a buzik között Theo van Gogh irányzata lesz a mérvadó, és a mohamedán veszélyre fogják felhívni a figyelmet? Ha van életösztönük, akkor nincs más lehetőségük, persze soha ne becsüljük alá a progresszió erejét.

Ez csak apró zökkenő, ami várható volt, hiszen a nyugat, miközben a 22.századi életmódra állítja át az őslakosait, sikeresen importált pár millió középkori felfogású muszlim és fekete migránst.

Hol vannak a disslike-vadászaink, a lipsi falka?

Ami itt a legfontosabb, hogy ez az elemzés 2014-ig követte a fejleményeket. A 2015 utáni nemi erőszak esetek elemzése lenne az igazi releváció, de arra még a svéd nép nincsen felkészülve...

Milyen migránsok? Afrikaiak vagy ukránok?

És miért olyan vidámak a néger fiatalemberek, miközben nézik a verekedést?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés