Bródy János és Szilágyi Áron a II. kerület díszpolgára lett

2022. június 26. 12:57
„Budán ahelyett, hogy azt néznénk, mi az, ami szétválaszt, azt keressük, mi köt össze minket” – fogalmazott a polgármester.

„Díjazottjaink a szomszédaink. Ugyanarra a piacra járunk, talán találkozunk a közeli játszótéren, és ugyanannál a péknél vásárolunk. Közülünk jönnek vagy jöttek, és végül mindenki közül kiemelkednek” – idézte Őrsi Gergely polgármestert az ATV.hu.

„Budán ahelyett, hogy azt néznénk, mi az, ami szétválaszt, azt keressük, mi köt össze minket.

Városrészünk titka az itt élő emberek közössége, akik napról napra szeretettel és empátiával fordulunk egymáshoz. Együtt váltunk olyan közösséggé, amelyre megbecsüléssel tekintenek a magyarok, bárhol is járjanak a világban. Ezért olyan szomszédainkat díjazzuk, akik ezt a közösséget jelképezik. Elismerjük teljesítményüket, emberi tartásukat, őszinteségüket és közösségi elkötelezettségüket” – áll a polgármester posztjában.

Szilágyi Áron és Bródy János mellett posztumusz díszpolgári címet adtak Garas Dezsőnek, II. Kerületért Emlékérmet adományozott Mohai Gábor Radnóti- és Kazinczy-díjas előadóművésznek és a Kiss Zenede Alapfokú Művészeti Iskolának. 

Kép forrása: MTI/Illyés Tibor 

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés