II. kerületi Fidesz: A Fővárosi Törvényszék szerint is hazudott a 444.hu

2022. május 20. 21:36
A portál valótlan és sértő állítást közölt Láng Zsoltról, a kerület korábbi polgármesteréről, azért a bíróság első fokon kötelezte a szerkesztőséget, hogy tegye közzé a helyreigazító közleményt.

Márciusban helyreigazítást kért a II. kerületi Fidesz a – megfogalmazásuk szerint – szélsőséges 444.hu internetes oldaltól, mert „egy cikkükben valótlan és sértő állítást közöltek Láng Zsolt országgyűlési képviselőről, a II. kerület korábbi polgármesteréről”. A kormánypárti szervezet a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a Fővárosi Törvényszék helyt adott a keresetüknek, és első fokon kötelezte a szerkesztőséget, hogy az ítélet jogerőre emelkedésétől számított öt napon belül tegye közzé a helyreigazító közleményt.

„Még a kampányhajrá sem lehet mentség a gyűlöletkeltésre és a politikai ellenfelek becsületének megsértésére! Reméljük, hogy a jövőben több józansággal fogalmazzák meg cikkeiket, különösen, hogy április 3-án bebizonyosodott: a magyar emberek elutasítják a baloldal gyűlöletkeltő propagandáját” – írják.

(Fotó: Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP-frakció frakcióvezetője felszólal a Budapest, Főváros Önkormányzata 2022. évi összevont költségvetéséről szóló vitában, mellette Bagdy Gábor, a Fidesz-KDNP frakciójának tagja a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2021. december 15-én.MTI/Kovács Attila)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés