Dodik: Támogatom Orbán közel-keleti bevándorlókkal kapcsolatos álláspontját, mivel „nem lehet biológiailag megerősödni a nem keresztény hit importjával”

2022. május 19. 8:23
A boszniai szerb vezér csodálattal tekint az orbáni politikára.

Milorad Dodik, a legbefolyásosabb boszniai szerb politikai vezető levelet írt Orbán Viktornak – számol be az Index.hr. A szerb vezér kiemelte, hogy támogatja a magyar kormányfő  közel-keleti bevándorlókkal kapcsolatos álláspontját, mivel meglátása szerint „nem lehet biológiailag megerősödni a nem keresztény hit importjával”.

Dodik gratulált Orbán Viktor választási győzelméhez. A boszniai szerb vezető szerint Magyarország felismerte, hogy a nemzet biológiai megújulásának igazi módja a natalitás növelése, nem pedig emberek behívása más területekről, más civilizációkból. Dodik szerint csodálattal tekintenek orbáni politikára, ami azt jelenti, hogy Magyarország csak olyan mértékben támogatja a multilaterális szervezeteket, amennyiben azt a magyar nemzet érdekei engedik. A politikus kiemelte, hogy Orbán miniszterelnöki esküje letételét követően baráti nemzetnek nevezte a szerbeket.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés