Hont noÁrnak: Te a Kunhalmi-projekt ideológusa vagy

2022. március 14. 7:55
„Ha az az ajtó nyitva van, akkor is neki kell rohanni” – idézte fel az újságíró az mszp-s képviselő MTVA-székházban nyújtott alakítását.

Az ATV Öt című műsorának péntek esti adásában többek között a köztársaságielnök-választás is téma volt. „Agyalágyult!” – így nevezte Molnár Áron azt a politikai aktort, aki „megfúrta” Iványi Gábor nevezését. A beszédek kapcsán a színész megjegyezte, hogy Róna Péter beszédére ő „már holnap sem fog emlékezni”.

Te a Kunhalmi-projektnek vagy az ideológusa

– fejtette ki a gondolkodásbeli különbséget kettejük között Hont András, majd kiegészítette: „Ha az az ajtó nyitva van, akkor is neki kell rohanni, én meg azt gondolom, hogy meg kéne nézni, hogy az egyáltalán nyílik-e”.

Ceglédi: Márki-Zay egy politikai analfabéta

Amint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter a napokban lengette be, hogy új pártot alapítana, ami Gémesi György Új Kezdetére, és Pálinkás József Új Világ Néppártjára építene. A kérdés kapcsán Ceglédi Zoltán először nevetésben tört ki, majd azt felelte, hogy Márki-Zay

e tekintetben egy politikai analfabéta”.

Indoklása szerint Márki-Zaynak ezt a bejelentését vagy két évvel korábban kellett volna megtennie, vagy két hónappal később.

Nyitókép: YouTube

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem valami biztonsági támadás érte a Mandit, azért kussolnak.Egy jóval korlátoltabb verzióval tudtak visszaállni.

Nagyon szar lett a Mandiner.Nem lehetett volna várni április 4-ig?
Nem kellene oldalakat kialakítani, egyben szeretném látni az egészet. Inkább azt oldottátok volna a meg, hogy könyvjelzőzni lehessen a hozzászólásokat, hogy hol hagytam abba egyes posztok olvasását.

Nekem gyanús Rajcsányi.

Igen, szerintem is.
Nem lehet megnézni egy felhasználó korábbi hozzszólásait, csak az utolsó 19-at. Látszólag lehet lapozni, de ténylegesen nem megy tovább. A felhasználóra kattintva látod a kiikszelő gombot, de nem csinál semmit.
A francba az egészet. Az egyik legrégebbi felhasználó vagyok, de visszamegyek az index fórumra. Ott el lehet rejteni felhasználót, láthatod egy user összes előző hozzászólását, te állíthatod be, hogy hány hozzászólást szeretnél oldalanként látni, és rakhatsz könyvjelzőt egy adott hozzászóláshoz.

Most ez komoly? Minden oldalt külön fülön nyissak meg?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés