„Itt a Feri”: És akkor Gyurcsány Ferenc egy hónappal a választás előtt elkezd kampányolni

2022. február 22. 9:01

Ódor János László
Kontra
A Kapitány azt kérte, ne kampányoljak, de azért előtte én még egy kicsit mégis kampányolok. Feri.

»Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így«szólt Gyurcsány Ferenc még december elején, és innen úgy tűnt, hogy talán duzzogva, talán taktikusan; de mindenképpen feltűnően hátrahúzódva, szófogadó csöndben figyeli Márki-Zay ámokfutását.

»Valami« azonban történt, és – némi eufemizmussal élve – a polarizált megítélésű exminiszterelnökünk egy hónapig se bírta.

Az tényleg csak zárójeles, hogy már december 17-én feltűnt dr. Oláh Valaki standjánál aláírni és fotózkodni.

A karácsonyi-újévi tűzszüneti időszakot egy-két nosztalgiafotóval meg némi mészárosozással próbálta a megállapodás szerint átvészelni (idáig érezni, hogy majdnem beledöglött).

Aztán január 6-án már őszintén kihirdette, hogy Legyen Magyarország mindannyiunké. 10-én Orbánt és a focit szidta, 20-án pedig már aktivistákat toborzott Facebook-oldalán azzal a fenyegetéssel felérő mézesmadzaggal, hogy még főz is nekünk egyet!

Ennyivel természetesen nem úsztuk meg: január 25-én a várpalotai csapattal tűnt fel közös fényképen, február 11-én pedig profin és lazán évet értékelt. Komolyan, főleg Márki-Zay Péterrel összehasonlítva volt üdítő látni és hallani, hogy milyen magabiztosan és lazán lubickolt kedvenc szerepében. Márki-Zay előadása alatt pedig már mi szurkoltunk, hogy többet ne bakizzon.

Ja, és valóban: Márki-Zay év- és évtized-értékelőjének előzenekarában tényleg csak Gyurcsány felesége, Dobrev Klára képviselte a Demokratikus Koalíciót.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés