Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

2022. január 27. 8:08
Márki-Zay Londonban kijelentette: ő soha nem mondta, hogy legyőzi Orbánt. Szerinte csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a hatpárti koalíciót: az egyik ő, a másik pedig Gulyás Márton.

Amint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Londonban járt Márki-Zay Péter, ahol többek között vallásos élményként írta le Péterfi Judit és Simon András csatlakozását a kampányhoz, valamint a londoni magyarok Fidesz-szavazó hozzátartozóin viccelődött, emellett azonban megint árulásról beszélt.

Szerinte csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a  hatpárti koalíciót: az egyik ő, a másik pedig Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője.

„Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem” – részletezte. A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt is elmondta, hogy az előválasztás másnapján londoni elemzők arról értekeztek, hogy az ő győzelmével 20 százalékról 40 százalékra nőtt az ellenzék esélye az országgyűlési választásokra nézve. Mint részletezte, Dobrev Klárával és Karácsony Gergellyel 20 százalék esély lett volna a baloldalnak a választási győzelemre, vele már negyven százalék esély van. Márki-Zay Péter kitért arra is, hogy

a baloldali sajtó az ő kijelentésének tudja be azt, hogy „legyőzöm Orbán Viktort”, miközben állítása szerint soha nem mondta ezt.

„Soha nem mondom azt, hogy legyőzöm Orbánt. Miért? Nem azért, mert nem szeretném legyőzni, hanem mert Magyarországon olyan helyzet van, hogy az valószínűleg őrült, vagy bolond, aki ilyent mondana. Most nem ez a helyzet van. Az a helyzet van, hogy folyamatosan ütnek. Fekszünk a földön és rugdalnak. Aki feláll a hatalommal szemben, az áldozat. Az áldozat, aki a földön fekszik és kopaszok rugdossák, az nem kiabálja, hogy legyőzöm őket” – értékelte a helyzetet Hódmezővásárhely polgármestere. Mindezek fényében Márki-Zay Péter arra kérte kampánystábját, hogy ne mondják ezt többé az embereknek, hanem ezentúl inkább azt, hogy

van remény egy szebb jövőre. 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje arra kérte a londoniakat, hogy április harmadikán jöjjenek haza és szavazzanak, hiszen szerinte „már a 2018-as választásokon is kiderült, hogy ha az Egyesült Királyságban élő magyarokon múlna, a Fidesz–KDNP be sem kerülne a parlamentbe” .

Egy nézői kérdésnek köszönhetően az is kiderült: Márki-Zay Péterék egymillió forintért bérelték ki egyetlen éjszakára a londoni Pall Mall Street 116. szám alatt található rendezvénytermet.

Összesen 216 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincsenek már szavak...

A fogadóirodák márpedig 20% esélyt adnak... mármint most, eztel a Messiással (két hete még 30%-ot adtak)...

Nyiltan meleg. De vajon buzi is?

Most akkor kézpeljük el a telex-444-hvg címlapjait az alábbi parallel esetekben (most ott konkrétan hírzárlat van, másfél napja nincsen semmi MZP-ről, azt se tudja meg a ballib olvasó, hogy Londonban kampányol...):

- Orbán Viktor (vagy bármely más vezető fideszes politikus) szó szerint ugyanezt mondja Gulyás Mártonról (azaz hogy meleg és kommunista).

-Orbán Viktor (vagy bármely más vezető fideszes politikus) valakiről azt mondja, hogy - idézem - "MELEG ÉS SZERINTEM FASISZTA (NÁCI). NAGYON SZERETEM!"

Na szóval: a most KUSSOLÓ médiától el tudjuk képzelni az őrjöngés fokát?

De, nyíltan az. Az interjúiban rendre elmondja (mintha bárkit érdekelne), eléggé rápörög a témára.

Ettől függetlenül Márki-Zay egy tahó. És eszelős.

Mondjuk az szerintem szintén meredek, hogy valakit lekommunistáz.

"Márki-Zay Péter kitért arra is, hogy

a baloldali sajtó az ő kijelentésének tudja be azt, hogy „legyőzöm Orbán Viktort”, miközben állítása szerint soha nem mondta ezt.

„Soha nem mondom azt, hogy legyőzöm Orbánt."

--------

Na nézzük, csak NÉHÁNY google találat a tetejéről:

1. MZP facebook bejegyzés 2021. augusztus 16., csupa nagybetűs főcím:

MÁRKI-ZAY PÉTER: LE FOGOM GYŐZNI ORBÁN VIKTORT!

2. 2021. november 8. mandiner-hir, MZP olasz lapnak adott interjúja:

"Márki-Zay: Így fogom legyőzni Orbánt a valasztáson!"

https://mandiner.hu/cikk/20211..

3. 2021. október 23. index-hír, MZP Newsweeknek adott interjúja:
"
Márki-Zay Péter: Csak én tudom legyőzni Európa legveszélyesebb politikusát"

https://index.hu/kulfold/2021/..

És a többi, és a többi... kb. minden második interjújában mondott ilyet, hogy ő győzi le Orbánt... most meg előadja, hogy soha nem mondott ilyet.
Ez tényleg elmebeteg!!!

"Soha nem mondom azt, hogy legyőzöm Orbánt. Miért? Nem azért, mert nem szeretném legyőzni, hanem mert Magyarországon olyan helyzet van, hogy az valószínűleg őrült, vagy bolond, aki ilyent mondana."

Geri előválasztási plakátján szerepelt a "Legyőzöm Orbánt!" szlogen.

https://magyarnemzet.hu/veleme..

Erre írta Orbán, hogy "Pech", mikor Karácsony visszalépett. :D

https://www.facebook.com/orban..

De hogy lehet egy meleg kommunista?

Sztálin elvtárs 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársak 1993-ig nem is vonták vissza.

"Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!"

Ez valami coming out akar lenni MZP részéről?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés