Szakcsi Lakatos Béla: Nemsokára meghalok, nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?

2022. január 24. 20:05

A Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész kifejtette véleményét az elmúlt napokban körülötte kialakult felhördülésről.

2022. január 24. 20:05
null

A frissen Petőfi-életműdíjas, Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész és zeneszerző, Szakcsi Lakatos Béla kifejtette a véleményét a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” dallamának elzongorázása körül kialakult kisebb belpolitikai botrányról. A Józsefváros újságnak elmondta, hogy viccelni akart a dallam eljátszásával. 

„Nem azért játszottam be, mert ez a Fidesz kampánydala, mert ha így akartam volna tenni, akkor csináltam volna a dalból egy nagy zongoraparafrázist.”

 Az interjú végén elmondta, hogy a fiaitól tudta meg, mennyi gyűlölködő komment érkezett az előadásra. Ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy „én már 79 vagyok, nemsokára meghalok, miért nem lehet az, hogy én jobban húzok a Fideszhez?”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. január 26. 18:37
"Én a politikán felül, vagy inkább kívül állok'" Ezt akkor fordítsuk le: "Én a közügyeken felül, vagy inkább kívül állok" - vagy még jobban sarkítva: 'Én a társadalmon felül, vagy inkább kívül állok" Ki mond ilyet? Aki buta - vagy aki szégyelli, hogy hol áll. Sajnálom. Többet nem hallgatom őt...
confitür
2022. január 26. 08:32
Minden reálisan gondolkodó szavazópolgár a FIDESZ-KDNP-t támogatja. KÍváncsi lennék arra, hogy az ellenzéki szavazóknak, az Orbán fóbián kÍvül van-e valamilyen elfogadható érvük,ami az ellenzék mellett szól.
Rácz Gabriella
2022. január 25. 17:08
Szakcsi Lakatos Béla nagyon is intelligensen, finoman viselkedett egy átadó ünnepségen. Csak gratulálni tudunk neki.
Reszelő Aladár
2022. január 25. 13:55
Így kell elegánsan és finoman trollkodni az ellenzékkel. Respekt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik