Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

2022. január 16. 20:43
A hét elején a Gyurcsány-féle baloldal végleg elvette Márki-Zay Pétertől a saját frakció reményét, most pedig az utolsó önálló kezdeményezésétől is megfosztották.

Amint arról korábban a Mandiner beszámolt, vasárnap este ismét képernyő elé ült Márki-Zay, ám ezúttal a baloldali kampánystáb már nem engedte egyedül beszélni, és melléültették az évtizedes kommunikációs múlttal rendelkező Simon Andrást.

BREAKING! Gyurcsány Ferenc már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

írta Facebook-oldalán Deák Dániel, majd hozzátette: „már a szokásos vasárnapi élő bejelentkezést is a Gyurcsány-korszakban nevelkedett Simon András kommunikációs szakember vezényli, Márki-Zay Péternek így csupán a statiszta szerep maradt.”

Az elemző emlékeztetett: a hét elején a Gyurcsány-féle baloldal végleg elvette Márki-Zay Pétertől a saját frakció reményét, most pedig az utolsó önálló kezdeményezésétől is megfosztották.

Sajtófőnöke mondja meg Márki-Zaynak, milyen témában nyilatkozhat. Márki-Zay Péter szeretett volna, de nem válaszolhatott egy szerdai sajtótájékoztatón feltett kérdésre. Bővebben is érdekel...

Fotó: Facebook

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony!
Pontosan tudni kellene, hogy mi történt azon két Hmezővhelyi választáson. Nehogy az történjen két és fél hónap múlva az országos választáson.

Kommentelő: 2006 után a tévévita mint műfaj értelmét érdemes lenne ányaltabban kezelni.

+1:
Miért akarnak a moslékos oldalon kényszeresen tévévitázni azzal az Orbánnal, akit ugye statáriálisan börtönbe akarnak zárni stb. stb.?

Hiába alázzák meg többször is, nem fog önszántából lemondani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés