Így küldték haza Márki-Zay Pétert a Móriczon

2022. január 14. 11:18
Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a baloldali miniszterelnök-jelölt sajtótájékoztatója.

Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót tartott a Móricz Zsigmond körtéren. A baloldali miniszterelnök-jelölt Orosz Anna, Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Z. Kárpát Dániel, Ungár Péter valamint Vadai Ágnes után lépett a mikrofon mögé. Ekkor egy férfi a háttérből bekiabálással zavarta meg a sajtótájékoztatót.

„Takarodjál a vidéki városodba, a kurva anyádat!”

– mondta. „A teljes nemzeti egységet megteremtettük” – állította a baloldali jelölt a bekiabálás előtt.

Nyitókép: Momentum Facebook-oldala

Összesen 277 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lesz itt még kékcédula is a szavazáson!

Tényleg, a világon nincs ennyi szabadság napja egyetlen dolgozónak, így egy polgármesternek sem.

Szóval, moslékosok: miért nem a megbízatasával foglalkozik Márki-Zay, azaz Hódmezővasárhely polgármesteri feladataival? Hogyan van ez?

Mennyi volt ugyanennek a tanárnak az összfizetése (az alapfizetés eleve félrevezetőnek tűnik) 2010-ben, a most újra kormányra készülő politikai erő 8 éves kormányzása után, és ez hogyan aránylik a mostani összfizetéshez?
Hogy néz ki ugyanez az arányszám az összes tanár esetében?

Hogyan néz ki ugyanez az arányszám az orvosok esetében?
Nem akar cikket írni erről a 444?
A NYOLCSZOROS-TÍZSSZERES BÉREMELKEDÉSRŐL?

És az összes többi szakma? Tűzoltótól a burkolón át a bolti eladóig? Kormányhivatali dolgozotó az építőipari munkáson át a hegesztőig? Minimálbérestől az informatikusig? Hm?
Miért van letiltva pl. a 444 a 2012. ota produkált, kb. soha nem látott masszív reálbérnövekedés témájáról? Hány perc alatt lenne kirúgva pl. a 444 propagandistája, ha a 2010-es orvosi fizetéseket összehasonlítaná a mostaniakkal?

Nem látok problémát.

Szóval szerinted se érnek semmit a továbbra is rab szakszervezetek, akik nem tisztújítanak három évenként a teljes fizetős tagság leszavaztatásával, ahogy a szabad szakszervezetek teszik.

Koherens ballib érvrendszer.

Tehát a nettó fizetések jelentősen nőttek reálértéken is?

A Zorbán földi poklában?

Vigyázzunk, elvtárs...

Horn Gábor civilben?

Ezt Rákospalotán kellet volna megszervezni, ahol, a vidékről felköltözött, gyökértelen prolik öntudatlanul, lelkesen támogatják szüleik zsidó nyomorba döntőit. Zsidó nagyszüleimtől már kértek elnézést ezért.

No de mit keres egy polgári kerületben egy gyökértelem vidéki bugris, Soros ügynöke, hogy is hívják a XI. kerületi polgit? ? 56-ban az oroszok lőtték a Móricz Zsigmond teret, nekem Lipóciában azt tanították a szüleim, hogy mi itt, Lipóciában képviselünk egy értékrendet, egy másikat a polgári, Balassa Péter által olykor nem alaptalanul álszentnek, képmutatónak nevezett másikat......

nem tud annyi mocsok előjönni barátaim részéről, hogy ne Orbánra, a zsidó kisemberre, Rád is, aki bezárhatod az üzletedet, ha jönnek Juszifék, tőlem két sarokkal.

Most őszintém, Téged megnyer, hogy a kisemberhez szól....de ki nem szarja le a kisembert, Orbán is. A választás másnapján Te is mész a kukába...elismered?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés