Facebook-cenzúra helyett: így olvasson Mandinert!

2021. december 18. 12:31

Mandiner
Mandiner
A lapunkat ért, meghatározatlan ideig tartó, Facebook általi korlátozás, sőt a törlés esélye miatt kérjük olvasóink együttműködését a következőkben – tartsanak velünk továbbra is!

Mint a világ körüli és hazai médiumok túlnyomó többsége, a Mandiner is aktívan használja, használta a Facebookot. A közösségi média ugyanakkor a napokban korlátozta a facebookos elérésünket (erről részleteiben itt írtunk), valamint a Mandiner közel 80 ezer követővel rendelkező közösségi oldalának törlésével is fenyeget – ami az eddigiek alapján bármikor megtörténhet.

Nem az elsők és nem is az utolsók vagyunk az így járó médiumok avagy közszereplők hosszú sorában – viszont fenntartjuk, hogy a Facebook eljárása és gyakorlata mögött rejlő elgondolások az újságkészítés ellehetetlenülését okozhatják szerte a világ körül.

Most olvasóink figyelmét, éberségét és támogatását kérjük.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a ma már napi 150-250 ezres olvasótáborunk jelentős részét a közvetlenül a mandiner.hu-t megnyitók teszik ki.

Ennek mostantól az eddigieknél is fontosabb szerepe lesz: arra kérjük olvasóinkat, hogy rendszeresen portálunkat nyissák meg és innen tájékozódjanak tartalmainkról – válogassanak, kattintsanak, lájkoljanak és kritizáljanak kedvükre!

Aki szívesebben informálódik a közösségi oldalon, cikkeinkről, írásainkról akár szerzőinkkel is csetelhet a Mandiner közösség névre hallgató Facebook-csoportunkban, ahová a Facebook korlátozása ellenére szerzőink magánemberként továbbra is posztolnak majd.

Exklúzív tartalmakkal várjunk olvasóinkat a közelmúltban újraindult  Twitter-oldalunkon, valamint a Mandiner Instagram-oldalán is.

Nyomtatott hetilapunkat is szívből ajánljuk olvasóink figyelmébe, mind most, mind az újévben! Aktuális lapszámunkban Melocco Miklóssal olvashatnak nagyinterjút, csütörtökön pedig karácsonyi dupla számunk érkezik, tele érdekes olvasnivalókkal, portrékkal, interjúkkal, világ körüli és hazai riportokkal, esszékkel és publicisztikákkal, több mint 120 oldalon! Az előfizetési információk itt olvashatók.

Lapunk emellett hamarosan újra elindítja hírlevél szolgáltatását is, amire az alábbi linken lehet feliratkozni

E közvetlenebb és aktívabb kapcsolattartások segítségével mind mi, újságkészítők, mind olvasóink, kedvelőink részéről is ki lehet kerülni a Facebook egyre kétségesebb közvetítését.

A közeljövőben további, közvetlenebb kapcsolattartási lehetőségekről is értesítjük majd önöket.

Kedves Olvasóink, tartsanak velünk a jövőben is – bármit is hoz a bizonyos jövő!

Összesen 193 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem akarom védeni Völner Fidesz parlamenti képviselő és igazságügyi államtitkár, miniszterhelyettesítő urat, de tény, hogy minden hibája és bűne mellett még így is kiemelkedik a Fidesz-KDNP frakcióból.
Nagyon igazságtalan, hogy egyet feláldoznak és kicégéresítik, miközben az egész társaság ugyanazt ugyanúgy, vagy még sokkal nagyobb léptékben űzi.
Vegyük csak azt, hogy a végrehajtó kamara elnökétől Schadl György úrtól kevesebb, mint 10% sápot szedett. Ez másoknál 20-95%.

Szóval, ha elítélik, akkor várja a kecskeméti parkettás , vagy kormányváltás esetén a szegedi Csillagbörtön, de mi lesz a többi 132-vel?

ergé!

Megkaptátok az Utolsó Figyelmeztetést?


DDD

Szentpéterváron is van iroda?
Mü vigyim gorad Petrograd szemnadszatom gadu.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés