Szabó Tímea és a CIA is szóba kerül az Anonymus-maszkos által nyilvánosságra hozott legújabb hangfelvételeken

2021. december 9. 9:28
Hatalmas kárt szenvedtek a nyugati cégek, amelyeknek ki kellet vonulniuk hazánkból – hangzik el egy csütörtökön reggel nyilvánosságra került hangfelvételből, amelyen Gansperger Gyula arról beszél: Bajnai lehet a rendszernek a tetején, amelynek segítségével külföldi üzleti körök szeretnék ismét hatalomra segíteni az ellenzéket Magyarországon.

Csütörtök reggel újabb felvételekkel jelentkezett az Anonymus-maszkos férfi. Legfrissebb videójában a Városháza eladása körüli külföldi érdekkörökről beszélt az álarcos alak, valamint újabb hangfelvételeket hozott nyilvánosságra.

Szabó Tímea, Bajnai Gordon és Orbán-rendszer megbuktatása

A szándék nagyon egyszerű: jön a nemzetközi háttér, a baloldali politikusok végrehajtják, amit kérnek, és cserébe hagyják nekik, hogy egy kis jutalékot keressenek” – mondja Anonymus az említett külföldi érdekkörökről, majd elindítja a hangfelvételt.

Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint Kabulban. (...) K***a kemény a csaj, de ezért. (...) Ő kint dolgozott New Yorkban is, meg Kabulban is. Pillanat, de ugye

a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.

(...) Ugye azok a pénzügyi körök, az EBRD, az összes ilyen nagy nyugati bank, akik az Orbán-rendszert szeretnék megbuktatni. Ugye Simor az EBRD-nek alelnöke volt, tudod. (...) Az MNB-nek az elnöke. (...) Puszi haverja a Gordonnak és ugye a főnöke volt a CA-nál” – hallható a felvételen.

„Visszajönnének”

Az üzletember úgy gondolja, hogy az EBRD (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank), amelynek Simor András volt az alelnöke, és más nagy bankok, a jelenlegi kormány megbuktatásában érdekeltek. Gansperger külön hangsúlyozza, hogy Simor, aki 2007-ben Gyurcsány Ferenc jelöltjeként lett az MNB elnöke jó kapcsolatot ápol Bajnai Gordonnal, aki a „teteje” annak a rendszernek, amelyen keresztül a külföldi pénzügyi körök beavatkoznának a magyar belpolitikába.

A hanganyag következő részében arról is hallani, hogy Gansperger Gyula elmagyarázza, miért áll érdekében egyes külföldi csoportoknak, hogy az az ellenzéket támogassák. Mint a felvételen elhangzik:

Tudod mekkora kárt szenvednek azok a cégek, akik itt halálra kaszálták magukat!? És ki kellett takarodniuk innen. El kellett adniuk az ÉMÁSZT, a DÉMÁSZT, mindent is”

– teszi föl a kérdést a volt Wallis vezér.

Úgy adhatták külföldi kézbe a stratégiai fontosságú energiaszolgáltató cégeket, hogy garantálták a 8 százalékos profitot a számukra

„És most visszajönnének?” – halljuk az üzletember beszélgető partnerének kérdését, mire Gansperger így válaszol: „Hát hogy a pi***ba ne? Hát figyelj, 8 százalékos fix profitért. Figyelj, figyelj úgy adta el az Suchman az összes energetikai céget Magyarországon, a hálózatokat. Az egyik ország sem adja el a hálózatát, érted. Az önkormányzati, meg állami tulajdonú. Az erőmű meg a, az egy más dolog, meg az értékesítés. Eladott mindent és benne van a szerződésben, én magam láttam. Felügyelőbizottsági tag voltam, hogy 8 százalék (...) nyereséget garantáltak. A szerződés szerint. (...) Egy Suchman Tamás vitte, akinek aztán halványlila (...) volt arról, hogy kell értékelni egy céget. (...) Hát a Horn Gyulának volt a balkeze.(...) Meg a jobb is igen. Eladta, és

nekünk nagyon sok pénzünkbe került, egyrészt amíg fizetgettük ezeket, meg visszavásároltuk.”

Gansperger elmondása szerint a baloldal kormányzása idején – a szocialista Suchman Tamás privatizációért felelős tárca nélküli miniszter jóváhagyásával – úgy adták külföldi kézbe a stratégiai fontosságú energiaszolgáltató cégeket, hogy garantálták a 8 százalékos profitot a számukra. Az üzletember szerint – aki a saját szemével látta a szerződéseket – mindez hatalmas veszteséget jelentett Magyarország számára, miközben

a külföldi üzleti körök érthető módon ezért szeretnék, ha visszaállna a korábbi számukra előnyös állapot.

Gansperger azt is kifejti, hogy a nagy külföldi infrastruktúra-fejlesztő cégek is kárt szenvedtek a baloldal kormányzásának vége óta, hiszen annak idején évente 10 milliárdokat vittek ki az országból, manapság viszont már csak lényegesen szerényebb haszonra számíthatnak hazánkban. A volt Wallis-vezér szerint így érthető, ha akár milliárdokkal is támogatnák az ellenzék kampányát, hiszen cserébe, ha ismét a baloldal kerülne hatalomra Magyarországon, rögtön az első évben lényegesen nagyobb hasznot szerezhetnének.

A teljes videót az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 586 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még, még, még!

És a Völner-Schadl György felvételeket is akarjuk!
És Rogánékét is!
Meg a fletóékét is!

Válaszok:
opht | 2021. december 9. 9:51

Úgy gondolod, hogy Afganisztánban lehetett amerikai zsoldban ügyködni a CIA tudta, jóváhagyása nélkül?

Orbán "szabadságharca" a magyar nép jólétéért szól. "Az utca embere" értse meg, hogy az ilyen MZP félék csak a Bajnai-maffia szálláscsinálói. Minden magyar ember érdeke, hogy áprilisban Orbán nagyon győzzön!

Budapest bevezető útjai mellett sudár lámpavasak várják a jutalékosokat és az alkotmányosköltségeseket karácsonyra.

Mint Csauseszkunál karácsonykor.

"...amelyeknek ki kellet vonulniuk hazánkból" A "kellett" 2 db t.

Elképesztő a színvonal. Definiáljuk már az "újságíró" fogalmát, lehet, hogy én mást értek alatta, mint a mandiner!

Völner lemondott, folyik a nyomozás.
Abban az ügyben teljes a transzparencia. Ti sumákoltok, és kenitek a mocskot továbbra is.

Olvasd el az életrajzát.

AZ, HOGY A szíjájéval, az még hagyján, de a jótékony uzsorás-spekulánssal, ami totál fake news...

A kipontozott részek:

#1 (...) = "eszközarányos"
#2 (...) = 'fiduricája" ???? - ez mi a fene, valami bennfentes szleng?
#3 (...) = "Swietelsky"
#4 (...) = "mi a lóizéért"

Egyébként én úgy tudom, hogy a garantált eszközarányos nyereség nem
8, hanem 9 %-os volt.

"Még, még, még!

És a Völner-Schadl György felvételeket is akarjuk!
És Rogánékét is!
Meg a fletóékét is!

opht 2021. december 9. 9:51
2
@nick89
Völner lemondott, folyik a nyomozás.
Abban az ügyben teljes a transzparencia. Ti sumákoltok, és kenitek a mocskot továbbra is."

Hol hallhatóak a hangfelvételek, pubi?
Meséljél!

MI pukkadt ki? Ami itt elhangzik az energiaszektor eladásáról, majd visszavásárlásáról, azt ismerjük. Az nyilvánvaló, hogy a nyugatról érkező kritikák a jogállamról, a demokráciáról röhejesek, ezeket ott nem veszik komolyan, ha üzletről van szó. Itt pedig erről van szó. Ahhoz, hogy Fleck Zoltán által nyíltan meghirdessék az alkotmányosság átlépését, ahhoz, hogy Márki Zay úgy beszéljen, ahogy beszél, háttér kell. És nem az általuk vélelmezett választói többség háttere, hanem a pozíciókat velük visszafoglaltatni akaró külföldi érdekeltségek háttere. Akik garantálják, hogy egy esetleges ellenzéki győzelem esetén bármilyen jogtalanságot elnéznek majd, mondjuk úgy, ahogyan 2006-ban is tették. Kétszer is. Egyszer, amikor elnézték a Gyurcsány által meghamisított jelentést, másodszor október 23-án.

Veszélybe került az a modell, hogy a 2004-ben felvett országokból hogyan lehet némi aprópénz visszajuttatása mellett a nyugati gazdaságot erősítő hasznot kivinni, hogyan lehet az ország gazdaságát külföldi kézben tartva a belpolitikát is kézben tartani. Még egyszer: ez a lényeg, nem az eszközként, ürügyként használt LMBTQ, gender és egyéb nyugati találmányok.


Igen, igazad van!
Az egyik krumpliért a másik kokainért megveszi a szavazatokat, eteti őket tv-birkatáppal és húzkodják az ikszet eszük nélkül.
Vagy ha nem, akkor a Választási Bizottság besegít.

Én csak dolgozni és tejelni kellek ezeknek.
És mindkettő egytőről fakad.
És mindkettőnél a párttagság, párttitkárság, III/3 besúgóskodás elengedhetetlen.

Szarházik!

Nincs Soros hálózat, nincs semmi csak egy konteó az egész. Sőt a CIA sem avatkozik be.

A legjobb az volt amikor Horn Gábor, a régi Csörtében vörös fejjel tiltakozott Soros mint befolyás ellen. Mert ő csak egy vén filantróp bácsika! Közben tudta az egész fenti sztorit.

Schumann szoci. Mszp-szdsz.

Te gondolom még most is elhiszed, hogy a Mikulás hozza a gyerekeknek ajándékot...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés