A DK-s Czirják Mihály kamufotóval szállt bele a hazai járványkezelésbe

2021. december 08. 20:11

Czirják Mihály szerint a magyar kórházakban orvosok és ápolók helyett katonák járőröznek. A kép azonban, melyre hivatkozott, valójában Hannoverben, Németországban készült.

2021. december 08. 20:11
null

Czirják Mihály, a DK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei prominense, úgy tűnik, megirigyelte az MTV Music Awards videójának sikerét, melyben grúziai felvételekkel akarták bizonyítani a magyarországi melegek állítólagos üldöztetését.

Saját posztapokaliptikus járvány-vízióját ugyanis egy Németországból származó fotóval kívánta alátámasztani.

Czirják Mihály szerint ma már olyan rossz ugyanis a járványhelyzet hazánkban, hogy orvosok és ápolók helyett katonák grasszálnak a kórházak folyosóin. Természetesen ebből egy szó sem igaz, viszont úgy tűnik a baloldal számára egyre inkább példaképnek és támasznak tekintett Németországban korántsem rózsás a helyzet. 

Fotó: Czirják Mihály, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. december 09. 14:18
ratfarm-bné boldogh ildikó
Rocktoberi
2021. december 09. 09:55
Kórozs like this.....
alphaville
2021. december 09. 09:31
Dékás, ostoba. Fél perc alatt kiderül, hogy kamu, de neki ez eszébe se jut. A dékában csak kretének vannak? Amúgy együtt érzek a németekkel, hogy orvosok és ápolók helyett katonák grasszállnak a kórházakban, nincs aki gyógyítsa a betegeket. A német orvosok vagy elmenekültek az országból, vagy elhagyták a pályát a nevetségesen kevés fizetés miatt.
Pista6
2021. december 09. 05:22
Mit is várhattunk egy dékástól?! Szégyen hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a mocskos ballibkomcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik