Völner Pállal kérdezve: Orbán a börtön kapujában?

2021. december 7. 19:05

Jámbor András
Facebook
Márciusban még arról írt, hogy Gyurcsány már a börtön kapujában áll.

„Völner Pál márciusban még arról írt, hogy Gyurcsány már a börtön kapujában áll. Hogy mire gondolt? Arra, hogy szerinte Gyurcsánynak van politikai felelőssége az »embereit« ért »korrupciós vádak« kapcsán. Érdekes gondolatmenet nem?

Akkor ugye jól értjük, hogy Völner szerint az ő valós korrupciójában meg Varga Juditnak és Orbán Viktornak van felelőssége?

Tényleg elhiszi azt bárki, hogy Varga Judit és Orbán Viktor nem tudott erről az ügyről?

Szóval Völner Pállal kérdezve: Orbán a börtön kapujában?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs Völner ügy. Völner Pál ártatlan.
Te pedig egy ostoba, kárörvendő vagy.

Nyugodj meg, ez nem lesz úgy elkenve, mint a kispesti drogos, sikkasztó képviselők ügye. És nem lesz úgy halogatva, mint Czeglédy simlis dolgai.

TE viszont ne csendesedj el, válaszolj, ha kérdeznek.

Csak szépen, időrendben és libasorban először, Jámbor elvtárs:

https://www.facebook.com/dr.bu..

Kommunista. Gelgelynek jó és kell.

Szépen leírod az átlag baloldali szavazót és szokás szerint megvádoljátok ellenfeleiteket azzal, amit ti csináltok.

Te sarokba szorítottál valakit is? Jó vicc!

Ti tényként tekintetek a saját véleményetekre és ezzel aztán vitatkozni nem lehet.

A kispesti Lackner ügyet is szépen megoldottátok. 10 baloldali szavazóból 8 úgy tudja, hogy fideszes a csávó. De Kaletát is szépen fideszesítittétek. Probléma megoldva. Az agyhalott szavazóitok pedig gond nélkül beveszik.

Ne röhögtess már, a sarokba szigorítás nem azon múlik, hogy te azt, a neked bemagyarázott liberális felsőbbrendűségben tündökölve, magadban elhatároztad. Az alábbiak szerint válaszadás helyett te menekültél mellébeszélésbe.

drom196 2021. december 7. 21:43
@Gránitszilárdság

Moslékos........mi is a bajod? Hogy Völner lemondott? Hogy fidesz megszavazta a mentelmi jogának felfüggesztésé, ha bűnösnek találják , akkor meg megy a börtönbe?

Mégis , írj már egy hasonló scriptet a moslékos oldalról!

Gránitszilárdság 2021. december 7. 21:45
@drom196

lassan csendesedj el, mert kezdesz zavarni.

Kvasztics Fedor 2021. december 7. 21:55
@Gránitszilárdság

TE viszont ne csendesedj el, válaszolj, ha kérdeznek.

Gránitszilárdság 2021. december 7. 22:002
@Kvasztics Fedor

majd ha te nem tűnsz el azonnal, ahogy sarokba vagy szorítva, akkor követelőzhetsz. addig nem.

Budai Katalin 2021. december 8. 0:43
@Gránitszilárdság

Mit pattogsz itt? Még azt sem fejtettétek meg, hogy Lackner Csaba mit szipózott az asztalról bankkártyával, és azt sem, hogy Legény Zsolt honnan tudta, hogy mi van az autója csomagtartójában, de azt sem, hogy Korózs Lala honnan szakajtotta le az álmentős Németh Athinát, de azt sem hogy ugyan mibűl tellett 40%Krinyónak spanyolországi haciendára, de az éhségmenetes Simon Gáborról sem tudjuk 2014 óta, hogy vajon honnan tudott 570 ezer eurót és 160 ezer dollárt elhelyezni egy grazi és egy svájci bankban, és ezekről az összegekről ott saját vagyonaként nyilatkozott a vádirat szerint.....
Most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe. Úgyhogy szép sorjában, jó?!

Gránitszilárdság 2021. december 8. 8:41
@Budai Katalin

hát ez nagyon halovány lett, elvtársnő. így nem lesz meg a krumpli.

Tehát, hol vannak a példák arról, hogy valamelyik kedvenced lebukás után lemondott, eltűnt? Mert ahogyan itt látható, sarokba szorítva egyetlen felvetést sem válaszoltál meg. Csak üres nagyképűségre futotta, hogy téged idézzelek, válaszaid nagyon haloványra sikerültek. Az, hogy ezért milyen díjazásban részesülsz, már mellékes.

Nincsenek EU-s tankok, viszont vannak gazdasági ellehetetlenítést célzó, a válságból való kilábalást nehezítő, így az államok között egyenlőtlenséget teremtő, egyébként az alapszerződést erősen karcolgató intézkedések.

Mert az elég érdekes, hogy egy kölcsönből, amire a tagállamok közösen vállaltak visszafizetési kötelezettséget, minket politikai ideológiai alapon kizárnak. Remélem, hogy mi erre fel kiszállunk a törlesztési kötelezettségből.

A szovjet típusú erőszak eszköze tehát gazdasági, és nem fizikai természetű. Nevezhetjük úgy, hogy az EU központ bürokráciája lassan, finoman embargó szerű intézkedéseket hoz a neki nem tetsző tagállamok ellen. Az indokok között, szintén a szovjet mintára emlékeztetően központi helyet foglal el egy természetellenes ideológia, amely egy önkényesen kiválasztott marginális réteg diktatórikus favorizálásával már a természet alapkérdéseit kérdőjelezi meg.

Hogy a hasonlatot tovább vigyem, a kommunista ideológia is természetellenes volt, mert a társadalomban a munkásosztály vezető szerepe sem állta meg a helyét. Pusztán azt a célt szolgálta, hogy a hirdetett, de megvalósíthatatlan egyenlőséget lefelé nivellálva próbálják meg felmutatni.

Tehát, a tankokat gazdaságilag helyettesítik, a megszállás eszköze a gazdaság stratégiai elemeinek a kivásárlása, az EU "bábkormányt", ha már így nevezed, a média által sulykolt természetellenes ideológia hirdetése, és az attól eltérők azonnali szankcionálása jelenti. Ez a folyamat még 1968-ban kezdődött, és a nyugati jólétbe csomagolva jól működött. Nálunk viszont a történelmi múlt miatt hasonlóságokat idéz fel.

Próbáld értelmezni, és felfogni amit leírtam, mert elhiszem, hogy nem érted, de ez nem mentség a mellébeszélésre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés