Karácsony Gergely monitorról olvasott fel egy angol szöveget egy online megtartott bizottsági ülésen

2021. december 02. 20:44

Természetesen csak Karácsony Gergelyen volt tolmács fejhallgató.

2021. december 02. 20:44
null
Korondy Tamás
Facebook

„KARÁCSONY GERGELY MONITORRÓL OLVASOTT FEL EGY ANGOL SZÖVEGET EGY ONLINE MEGTARTOTT BIZOTTSÁGI ÜLÉSEN

Így beszélt »angolul« az Amerikai Kongresszus, a Képviselőház Külügyi Bizottságának ülésén Karácsony Gergely a varsói, prágai és pozsonyi főpolgármester társaságában…

A felvételen többször látszik, ahogy tekergeti az előre megírt szöveget a monitoron, és tisztán láthatóan olvassa azt. Ha kérdeztek volna tőle, nyilvánvalóan nem tudott volna válaszolni.

Természetesen csak Karácsony Gergelyen volt tolmács fejhallgató, a többi polgármester az anyanyelvén kívül tud beszélni más idegen nyelveket is, köztük az angolt - kivétel Budapest főpolgármesterét…”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. december 03. 18:46
Várkonyi Andreának bezzeg van három diplomája (nem is akármilyen) és három nyelvvizsgája. Mindezekkel a képesítésekkel felszerelve elért annyit, hogy - fel tudta olvasni a híreket a híradóban - tudott írni egy olyan könyvet, aminek a színvonala Pippa Middleton és Kiszel Tünde irományaival vetekszik - és férjhez ment egy csilliárdos gázszerelőhöz. Melyikük a megvetendőbb, nevetségesebb, groteszkebb, elborzasztóbb példa?
Krupp Skya
2021. december 03. 17:25
Muszáj volt a fülhallgatót felvennie mert szinkrontolmács fordította Karácsonynak magyarra, hogy mit mond angolul, hogy ő is tudja miről van szó.:)))Ű)))
amca
2021. december 03. 14:12
Felsorolni is nehéz.. No érettségi. No KRESZ No jogsi No műszaki
zuriktodor
2021. december 03. 12:26
jaj, Istenem, miért vergődik még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik