Szélsőbaloldali csoportok ki akarják rúgatni Kyle Rittenhouse-t az Arizonai Állami Egyetemről

2021. november 29. 17:00
„Rasszista gyilkosnak” nevezik, annak ellenére, hogy az esküdtszék két héttel ezelőtt gyilkossági perében nem találta bűnösnek egyik vádpontban sem – írta meg a The Daily Wire.

Az Arizona Állami Egyetem (ASU), Diákok a Szocializmusért, Diákok az Igazságért Palesztinában és a Multikuturális Szolidaritás Koalíció rendezvényt tartanak a „A GYILKOS KYLE RITTENHOUSE ELTÁVOLÍTÁSÁRA” címmel az egyetemen, december 1-jén szerdán, 15:30-kor.

 

 

A csoport a következőket követeli:

KYLE RITTENHOUSE-T TÁVOLÍTSÁK EL AZ  ASU-BÓL.

FOGADJANAK EL NYILATKOZATOT A FEHÉR FELSŐBBRENDŰSÉG ÉS A RASSZISTA GYILKOS KYLE RITTENHOUSE ELLEN.

ERŐSÍTSÉK MEG ÚJRA A CAMPUSZ MULTIKULTURÁLIS KÖZPONTJÁNAK TÁMOGATÁSÁT, MINT OLYAN TERET, AMELY BIZTONSÁGOT NYÚJT A FEHÉR FELSŐBBRENDŰSÉGTŐL.

FINANSZÍROZZÁK  AZ ASU KÖZPONTI FORRÁSAIBÓL  A MULTIKULTURÁLIS KÖZPONTOT ÉS TÁMOGASSÁK ÉS A CAARE [sic] KÖZPONT LÉTESÍTÉSÉT AZ CAMPUSON.

„Még ha a hibás »igazságszolgáltatási« rendszer felmentő ítéletet is hozott, Kyle Rittenhouse továbbra is bűnös, különösen áldozatai és az áldozatok családjaival szemben” – szögezte le a csoport. „Csatlakozzon hozzánk, és követelje az ASU-tól, hogy teljesítsék ezeket a követeléseket és védjék meg a diákokat egy erőszakos, vérszomjas gyilkostól.”

A szélsőbaloldaliak tiltakozása azt követően jött, hogy Kyle Rittenhouse elmondta a Fox Newsban Tucker Carlson nemrégiben vele készített interjújában, hogy az Arizona Állami Egyetem (ASU) diákja, és vissza akar menni az iskolába, hogy folytassa ápolói tanulmányait. Az esküdtszék korábban nem találta bűnösnek Rittenhouse-t gyilkosság vádjában, miután tavaly a wisconsini Kenoshában zajló zavargások során két férfit halálosan egy harmadik férfit pedig könnyebben megsebesített.

Fotó: AFP / Kamil Krzaczynszki

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs más hátra, mint megszervezni a neobolsevikekkel szemben álló önvédelmi csoportok megszervezését, mert különben egyesével fogják elvinni az embereket - akkor sem szabad tered engedni a csőcseléknek, ha ez polgárháborúhoz vezethet.

Ahogy akar. A Rittenhouse üggyel kapcsolatban korábban kirúgtak egy rendőrt, aki magánemberként egy 25 dolláros ANONÍM adományt adott a tárgyalás idején Rittenhouse-nak. A rendőr accountját valaki feltörte és azonosították, így indult ellene az eljárás.

Nem mondtam, hogy törvényes de ettől még megtehetik. Bár nyilván ez egy bonyolult helyzet. Rittenhouse helyében nem nagyon akarnék odamenni, legfeljebb fegyverrel, az egyetem mondhatja, hogy nem tudják szavatolni a biztonságát, másfelől viszont ha kirúgják, Rittenhouse joggal perelheti őket. Ld. a rendőr esetét, aki épp az állását akarja visszakapni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés