Köszönjük, Miniszterelnök Urunk!

2021. október 19. 10:16

Folytatjuk a hitvalló magyarok szabadságharcos menetelését. Várjuk a további iránymutatást.

2021. október 19. 10:16
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Kiderült, hogy érdemes nagyot álmodni. Írni kellett egy petíciót, amelyhez kellő számú honfitársunknak csatlakoznia kellett, és szívós munkával, aláírások tömegével kivívni, hogy ne térjen vissza a 2010 előtti rossz álom. Egyenesen, nyíltan, hazafihoz méltóan: a magyar emberek elé kellett állni egy bátor vállalással. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Nem volt elég a nemzet ügye mögött megmozduló sokaság: magának a Miniszterelnök Úrnak is alá kellett írnia a petíciót – így mozgósítva patrióták további százezreit.

A jobboldal szabadságharcos szellemű lelki vezetője közjogi lehetőségek híján csak így jelezhette a követendő utat a posztkommunista elit leváltásához – és íme, Orbán Viktor legáhítottabb tervéhez megszerezte a magyarok támogatását. Amiért harminckét éven át hiába küzdött, az a petíció aláíróival vállt vállnak vetve valóra vált: sikerült megállítani előbb Karácsonyt, aztán Gyurcsány asszonyát is. Sokan voltunk és elegen. Köszönjük, Miniszterelnök Urunk! Folytatjuk a hitvalló magyarok szabadságharcos menetelését. Várjuk a további iránymutatást.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eFhlsanzláólénv
2021. október 20. 11:05
És mi a helyzet az ügynökaktákkal atyám-fiaim? Tudjátok még ha Kaletáról nem is tudjuk egymást meggyőzni, még ezt a vonalat próbáljuk már meg. Van itt egy nagy vicc... Ha nem lett volna rendszerváltás, hogy hívnák ma a miniszterelnököt? Orbán Viktor! Van itt hálisten néhány tény: Stmupf István - Volt Mszmp tag, Hazafias népfront volt alelnöke! Járai Zsigmond - Volt Mszmp tag - volt kormánytag Matolcsy György - Volt Mszmp tag Martonyi János - Volt Mszmp kormánytag! Pintér Sándor - Volt Mszmp titkár Schmitt Pál - Rendszerváltás előtti miniszter helyettes Mikola István - Hazafias népfront alelnöke volt Fónagy János - Volt Mszmp tag Varga Mihály - Kisz titkár volt Deutsch Tamás - Szintén kisz titkár Orbán Viktor - Szintén!! Kisz titkár Kövér László - Az MSZMP központi bizottsága alá tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, ... És légyszi ne kelljen elkezdenem a Soros-ösztöndíjazásokat. Ezekről mi a kedves vélemény? Csak néhány fideszisten, akiknek nem lenne túljó hír feszegetni, ki kommunista és ki nem. Mi van Gyurcsánnyal? Őt sem sikerül a hatályos jogszabály szerint vád alá helyezni? 15 - (11) éve? Nincs elég bizonyíték ellene? Akkor most mivan? Elhisszük, hogy a vagyonát törvényesen és tisztességesen szerezte? MIAZ HOGY?! NAGYONIS! xD Ugyanmár... Győzzetek meg ezekről és jövőre eskü én is kommu... izé... fidesz szavazó leszek igérem ... igérem elfelejtem a letelepedési kötvényeket is, a hazug média szarságaikat pl a Jobbik - muszlim, és Vona Gábor - Terry Black dolgokról, hogy mást ne mondjak. Igérem se Lőrinc, se Tiborcz, se semelyik csodaüzletember nem fog érdekelni többé. Hajrá
Rocktoberi
2021. október 20. 09:25
A Stop Karácsony már teljesült is. Jövő áprilisban Gyurcsány is mehet a levesbe. Puzsérnak kezeltetnie kellene a grafomániáját.
Fekete85
2021. október 20. 08:08
Azt hittem csak meszes agyú, M1 en, zsákfaluban élő mamikák hiszik el ezt a gagyi " mindenki mögött Gyurcsány áll" prop bullshitet.
Tatulus
2021. október 19. 20:06
Puzsér, puzsér! Egyszer írsz valami elfogadható 3-as fölét, aztán hozod a nívótlan "ülj le fiam, elégtelen" színvonalú írásokat! Ezért még fizetnek is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik