Brüsszelben lesz az Elk*rtuk nemzetközi bemutatója

2021. október 15. 9:29
A producerek a két legnagyobb streamingszolgáltatóval is tárgyalnak a bemutatóról.

Helmeczy Dorottya producer számolt be arról az Elk*rtuk Facebook-oldalán, hogy egyeztetnek a Cinema Cityvel arról, hogy minél többször vetítsék a mozikban a filmet, ne csak ötször naponta. Emellett elmondta: minden olyan platformon elérhető lesz a film, amely egy film számára felmerülhet. Külföldön Brüsszelben fog debütálni az alkotás, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. A két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

A producer elmondta továbbá, hogy a film készítése miatt többször is meghallgatta Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, és az a benyomása támadt, hogy ha valaki úgy beszél az országról, ahogy a volt miniszterelnök tette, az nem szereti a hazáját.

Nem beszélünk így sem gyerekről, sem másról.”

Nyitókép: Elk*rtuk Facebook-oldala

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerinted miért propaganda az, ha filmre viszik az öszödi beszéd megtörtént következményeit, amire még sokan emlékeznek? Ez legalább direktben beszél az ügyről, nem színdarabokba rejti sunyi módon az áthallásokat.

Neked már eszedbe jutott az, hogy maga az öszödi beszéd a felszín, csak cinikus bevallása annak, ami történt? Nem hiányolsz belőle valamit, mondjuk azt, hogy a "szenvedélyes igazságbeszéd" miért nem szólt arról, miért követték el mindazt, amit a beszédben Gyurcsány bevallott? Mert ez csak így lett volna teljes, de még így sem, mert nem volt semmi következmény, nem neveztek meg felelősöket.

Na mesélj, hol van ebben a már közismert történetben a magyarok lejáratása?

Tegyük hozzá, hogy korábban, ezt megelőzően a Fidesz állított kiképzetlen, felszerelés nélküli rendőröket a TV székház elé, és a Fidesz nem engedte, hogy az épület túloldalán tartózkodó, felszerelt rohamrendőrök a segítségükre mehessenek.

@csak szerényen kezdte sorolni az ismert történéseket én pedig kiegészítettem. Mi nem tetszik benne?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés