Hogy támogatom-e majd a listát, hadd döntsem már el, ha meglesz a végső névsor

2021. szeptember 27. 14:56

Dévényi István
Facebook
Vagy azt kamuzom, hogy egyetértek, hogy szavazhassak.

„Íme, így néz ki, amikor valami ezer sebtől vérzik. Az előválasztáshoz alá kell írnod az ellenzéki értéknyilatkozatot, amiben a pártok, khm..., hogy is mondjam, szóval erősen vitatott teljesíthetőségű, valamint homályos vállalásokat tesznek. Akad köztük olyan is, amivel nem értek egyet, de erről majd holnap részletesen írok a Magyar Hang oldalára. 

Ám ha előszavazni akarok, akkor muszáj aláírnom, hogy mégis csak egyetértek, mi több, támogatom az ellenzéki pártokat a 22-es voksoláson. Szóval. Ha nem értek mindenben egyet, nem szavazhatok az előválasztáson. Vagy azt kamuzom, hogy egyetértek, hogy szavazhassak. Egyik megoldás sem tetszik. Arról volt szó, hogy a pártok polgárként bevonnak a jelöltállításba, ehhez pedig egyáltalán nem szükséges, hogy minden kérdésben milliméterre egyezzen a véleményünk.

Azt pedig, hogy támogatom-e majd a listát, hadd döntsem már el, ha meglesz a végső névsor. Végül ikszeltem (bekamuztam, hogy egyetértek, illetve a 2022-es támogatást úgy értelmeztem, hogy az is támogatás, ha netán mégsem megyek el szavazni, ellenben kedvesen gondolok rájuk, vagy energiát küldök számukra az éterben a választás napján), de csak mert épp befutott a hír, hogy Tóth Csaba visszalépett Zuglóban.”

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Áruló bohóc... :))))))))))

Szánalmas és röhejes vagy egyszerre.

Nem százasok.

Ez a DK-Jobbik-LMP-Momentum-MSZP-P közös (moslék)lista. Mit kell még tudni erről? Ki az a személy, aki kiverné Dévényinél a biztosítékot - de Gyurcsány és neje, Jakab stb. nem?
Ez hülye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés