Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a „stafétát”

2021. augusztus 13. 17:44

Kocsis Máté
Facebook
Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat.

„Az olimpia margójára:Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a likevadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától? Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a »stafétát« az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal »büszke« lehet.

Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat, miközben évek óta minden sporttámogatást bírálnak, megakasztják a létesítmény-fejlesztéseket, hazudnak és hangulatot keltenek a magyar sportélettel kapcsolatban, a propagandasajtójukkal karöltve. »Stadionoznak«, majd elmennek a stadionba büszkén fotózkodni, ahogy az EB alatt is tették. Kétszínűség ez a javából, business as usual.”

Nyitókép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Donáth apukára inkább nem gondolok mert rosszul leszek.

De igen. Ősbűn volt az Olimpia elkaszálása még ha luxus is.

Máté!

Hónapok óta nem hallgattam bele a Karc FM műsoraiba - nem szólított meg, a műsorvezetők felkészületlensége taszított - ,ma a dugóban, a Belvárosban araszolgatva szörföztem a csatornákon, így néhány percre ott maradtam.

Egy betelefonáló világosan megfogalmazta azt, amiről már magam is hónapok óta írtam, nevezetesen, a Fidesz radikális választási kampányára, utcai jelenlétére lenne szükség. A betelefonáló - a konzervatív többség véleményét lefedve - elmondta, hogy az ellenzék utcai, közösségi, média jelenlétének, stratégiájának köszönhetően a bizonytalanok, a csalódott fideszesek agyába, tudatába beleég az ellenzék mondandója, propagandája. A Fidesz késésben van a szavazók megnyerése terén. Az úr hivatkozott egy Amerikából hazatelepült betelefonáló azon, az amerikai választási kampányt idéző kijelentésére, mely szerint a választókat az elért gazdasági eredmények nem érdeklik, nem foglalkoztatják. A döntő az, amit a média követ el a tudatformálás terén.

Csak egyet tudtam vele érteni. Vagyis, mikor mentek az emberek közé? A választóknak csak e-mail üzeneteket küldő parlamenti-és önkormányzati képviselőitek mikor veszik a fáradságot ahhoz, közvetlen kapcsolatba lépjenek a potenciális szavazóikkal?

A médiátok - közte a mandiner - mikor vált át, a választókat igazán érdeklő témákra? Gyurcsány, Szabó Timi, Cseh Kata senkit sem érdekel, fizetett zsoldosok. Mikor fogtok kapcsolatot keresni az emberek felé? Holnap? Már késő lesz.........Találjatok már egy igazi stratégát.

Folyószámla kérdése........

Te vagy kis hazaáruló, buzi fegyőr?

Jól megfizethették a Momentumnak a franciák, hogy így ők nyerték el az olimpia rendezését. Ugye nem gondolja senki, hogy ezek a versengések nem korrupcióval dőlnek el. Mesés helyekre hívják a döntési helyzetben lévőket, drága ajándékokkal látják el őket. A Momentumot "meggyőzni" nem lehetett nagyon drága a franciáknak.

Emberek, a mocskos baloldal elkezdte az Orbán gyerekét buzizni. Márky-Zay, Telex, meg itt fennebb a Genus nevű tróger állat. Korábban is kezdték hinteni a hazugságot.
Kérlek benneteket, hogy minden kommentár nélkül töröljétek a Mandiról azokat, akik ezt az aljas támadást intézik a családjaink ellen.
MINDEN KOMMENTÁR NÉLKÜL, tehát arra kérlek benneteket, hogy az ilyen hozzászólásokat azonnal X-eljétek ki.
Magam ezzel a Genussal kezdtem, de a továbbiakban mindenkit X-elek, aki buzizza Az Orán gyerekét. Ennél szemetebb támadást, mint a családtagokat bántani, nem tudok elképzelni.
Ez már a "Hetedíziglen bosszút állok" lenne, vagy csak politikai támadás?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés