Rétvári: Gyurcsányék az utolsó időszakban átírták az óvodai nevelés programját

2021. augusztus 05. 18:31

Az EMMI államtitkára szerint Gyurcsányék már 2010 előtt megágyaztak a genderideológiának.

2021. augusztus 05. 18:31
null

„Az EU vezetői ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogy Európa újra megerősödjön a világhatalmak gazdasági és politikai versenyében, inkább a gender-ideológia államvallássá tételével foglalkoznak” – írta közösségi oldalán Rétvári Bence. Bejegyzéséhez csatolt egy videót a Pesti TV-ben tett látogatásáról, melyben elmondta: ahelyett, hogy a gender-kérdéssel foglalkozna Európa, inkább arra kellene koncentrálnia, hogyan lesz munkahelye a most születő gyermekeknek, vagy hogyan válhat Európa a világ vezető kontinensévé. 

Arról is beszélt, hogy a gender-kérdést már a 2010 előtti vezetés is forszírozta:

 
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2021. augusztus 09. 00:04
Ezt 11 évig tartott észrevenni??? Húdekurvanagybalfaszok vagytok.
mokány
2021. augusztus 06. 07:31
A Gazdájuknak , az orwelli Nagy Bránernak valamiért nagyon sürgős ez a társadalomátalakítás .
bagira
2021. augusztus 06. 02:46
Elgondolkodtatok már azon,hogy Dobrev azért élt jólétben mert a felmenöi gyilkosok voltak!!Akiket lelöttek és meghurcoltak azoknak az útódaik meg szenvedésben élték életüket!!Ez olyan mintha,HITLER,GÖBBELS,HIMLER stb. utódja lennék és még most is osztanám az észt mi jó nektek emberek!El sem tudják sokan nagyon sokan képzelni milyen az amikor elveszik a tulajdonodat,a szabadságodat és az életedet! Na de majd (isten ne adja) ha bevezetnek egy ingatlan adót havi 20e ft/hó abból a pénzből meg adnak lakásokat a talpnyalóknak akkor meg vakaróznának sokan, hogy nem igy képzeltem a jövőt.
bagira
2021. augusztus 06. 02:19
Dobrev Klára hamar felejt. Az elmúlt napokban kitört és felfújt megfigyelési ügy kapcsán a következőt posztolta: „Most is szükségünk van erős Európára. Meg kell védeni a magyar embereket az Orbáni önkénytől. Attól a politikától, amit eddig csak fehérorosz, vagy afrikai diktatúrákban láttunk.” Úgy fest, nem nyitotta ki otthon a szemét, pedig ő igazi megfigyelőkkel élt együtt, egy valódi diktatúrában. Úgy, hogy a rezsim vezetésében a családjának elég nagy szerepe volt, ő meg abból a tőkéből és kapcsolati hálóból építette fel magát. Hozzuk akkor vissza azt az érdekes történetet, amely Dobrev nagybátyjáról, ifjabb Apró Antalról szól. Arról az elvtársról, aki az állambiztonság tisztje volt. És olyan embereket figyelt meg (európai diplomatákat), akik ma már az ő és az egész Dobrev-Apró-Gyurcsány hálózat barátai, harcostársai. Hogyan tanulmányozzuk, kompromittáljuk, majd szervezzük be a kapitalista országok diplomatáit? Megmondta, illetve leírta ifjabb Apró Antal őrnagy 1985-ben. https://pestisracok.hu/megfigyelesi-ugy-dobrev-klarat-kene-kerdezni-nagybatyja-a-nyugati-diplomatak-beszervezeserol-irta-allambiztonsagi-szakdolgozatat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik