Asselborn reméli, hogy Magyarország nem kapja meg a helyreállítási terv 7,2 milliárd euróját

2021. július 29. 10:34
A luxemburgi külügyminiszter szerint Orbán Viktor „homoszexuálisokat megbélyegző kampánya” veszélyezteti az EU alapjait.

Mély válság alakulhat ki, ha az új, szeptemberi határidőig sem sikerül megállapodni a lengyelés magyar helyreállítási tervről – írta a balliberális Le Monde. Ugyanakkor egy diplomata az „LMBT-ellenes” törvény kapcsán a lapnak elismerte, hogy „a Bizottság a követelt helyreállítási tervért cserébe nem követelheti Magyarország átalakítását svéd liberális demokráciává”.

A  francia lap Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszterrel is készített egy interjút, amelyben a politikus elmondta, hogy Orbán Viktor homoszexuálisokat megbélyegző kampánya veszélyezteti az EU alapjait, és reményét fejezte ki, hogy Magyarország emiatt nem kapja meg a helyreállítás terv 7,2 milliárd euróját.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Orbán Viktor homoszexuálisokat megbélyegző kampánya veszélyezteti az EU alapjait"

Most megtudtuk, hogy a buzik, mint Atlasz tartják a vállukon az Európai
Uniót. Hiába no, mindig tanul az ember.

Mit pedálozik ennyit ez a vén szar?

"A kis korrupt disznónak felcsillant a szeme, hogy ezzel az Orbán-ellenes kirohanással kell újra beleszagolnia Soros fenekébe."
Mert, hogy nem magától csinálja, a homlokára csapva, ma Orbánt el kell ítélnem, hanem parancsra, az több, mint bizonyos.
Ez az Untermyer-effekt: 1913-ban történt...
"Untermyer ügyfele 40 000 US-dollárt követelt Wilsontól, amelyet az nem volt képes kifizetni. Untermyer kifizette, senki nem tudta meg, a dolog titokban maradt. Viszont: Wilsonból elnököt csináltak, attól kezdve Woodrow Wilson azt tette, amit Untermyr megparancsolt neki..."
Ami nekünk Trianont jelentette.

Érdekes, 2003-ban, amikor szavazni kellett, az EU alapja még a bécsi cukrászda nevű mézesmadzag volt.

Jó, hogy kiegészítettél, de ennek a csodaember Wilsonnak voltak ezeken kívül is húzásai, bár kétségtelen, a FED-es bűnrészessége volt a bűn láncának első és legfontosabb láncszeme...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés