A Pride-dal egy időben több ellentüntetést is tartottak Budapesten

2021. július 24. 20:07
A kordonnal elzárt demonstrálók „STOP LMBTQ” molinót tartottak a magasba és a „Tiltsák be!”, valamint a „Mocskos Pride!” rigmust skandálták.

Amint arról korábban írtunk, elkezdődött a Budapest Pride idei felvonulása. Az eseményen beszédet mondott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is.

A Fővám téren ellentüntetők csoportja fogadta a felvonulás résztvevőit

A kordonnal elzárt demonstrálók „STOP LMBTQ” molinót tartottak a magasba és a „Tiltsák be!”, valamint a „Mocskos Pride!” rigmust skandálták. Előzőleg az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán a Eurpoean Patriots Unite nevű szervezet tartott demonstrációt. Ott Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője úgy fogalmazott:

a globalista erők gyarmattá akarják tenni a Szent Korona országát,

ezek „előretolt egységei a szexuális deviánsok”. Hozzátette, Magyarország bástya a liberális „gőzhengerrel” szembeni szabadságharcban, a normalitás védelmében.

Volner János független országgyűlési képviselő, a Volner Párt elnöke arra szólított fel mindenkit, hogy vegyen részt a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazáson, szavazzon igennel az egészséges családok megvédésére és nemmel az LMBTQ-propagandára, a pedofíliára. A résztvevők nemzeti színű zászlókat lobogtattak, transzparenseiken egyebek mellett az „Állítsuk meg a gyermekek megrontását!” felirat volt olvasható.

(MTI)

Kép forrása: Trenka Attila

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És?
Ez a szélsőjobb százszor tisztességesebb, mint a korcsok:
szélsőbal, vagy akár a bal, a bal-liberál, úgy anblokk a teljes bal-lib hazátlan oldal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés