Magyarul tett elérhetővé egy LGBTIQ-könyvet a német Migo kiadó

2021. július 23. 9:21
Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni”.

„Mi is tulajdonképpen ez az LGBTIQ? A nemek és a sokféleség világának kalauza” című könyv néhány fejezetét ingyen elérhetővé tette magyarul a weboldalán a hamburgi székhelyű Migo kiadó – számol be a Die Welt. Ezek a fejezetek elmagyarázzák az LMBTQI- mozaikszó jelentését, valamint felvilágosítást nyújtanak a gyermekek jogairól.

A kiadó a nemrég elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényre kívánt reagálni. Thilo Schmid, a kiadói csoport ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, „nem lehetünk közömbösek a kisebbségek diszkriminációja iránt egy európai országban, és politikai üzenetet akarunk küldeni. Ez a törvény átlép egy határt. Most a digitális lehetőségekkel és tartalmainkkal átlépjük az államhatárokat, és remélhetőleg az emberek fejében is átlépjük a határokat”.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, mert ő egy 30-as német férfi, aki egy 16 éves Aishának érzi magát. Valami transzgenderizé.

Olvasgasd csak, neked írták! Hiánypótló mű.

Erősen kétlem, hogy a fenti vagy a fentiekhez hasonló mesekönyvek tömegével fogynának.
Valószínű a vásárlói kör pár betegesen megfelelési kényszerben szenvedő szülőtől, az egyébként gyerektelen "liberális" fényevőkig terjed.

Egy szülő, még ha elfajzott "liberális" is, a szíve mélyén mind azt szeretné, ha a gyereke normális lenne, igen, normális, vagyis heteroszexuális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés