Volt igazságügyi miniszter: Semmi jót nem tett az Orbán-kormány a közigazgatásban

2021. július 21. 16:30

Forgács Imre szerint a Bajnai-kormány idején nem fordulhatott olyan elő, hogy ellenzéki politikusokat, újságírókat hallgatnak le a szolgálatok.

2021. július 21. 16:30
null

Forgács Imre közigazgatási szakértő, a Bajnai-kormány igazságügyi és rendészeti minisztere saját területén illetve a jogállamiság területén semmit nem tartana meg, Orbán-komány intézkedései közül – olvasható a Klubrádió honlapján. A korábbi miniszter a Reggeli gyors című műsor vendége volt. 

A Pegasus-ügy kapcsán megjegyezte, olyan a Bajnai-kormány ideje alatt véletlenül sem fordulhatott volna elő, hogy ellenzéki politikusokat, újságírókat, vagy hallgattak volna le. 

Forgács Imre szerint mindent elmond a kormányról, hogy „Didier Reynders uniós igazságügyi biztos szerint rendszerszintű problémák vannak a jogállamisággal Magyarországon, az Európai Bizottság pedig kész minden eszközt – beleértve az uniós támogatások felfüggesztését is – bevetni a demokrácia védelmében, amíg Magyarország reformokat nem hajt végre az igazságügyben.”

Az olyan ügyek, mint a rezsicsökkentés a lakosság félrevezetését szolgálják 

– véli a Bajnai-kormány minisztere. „Amikor az áfa szintjét 25-ről 27 százalékra emelte a kormány lényegében a rezsicsökkentés hatását elveszi.” Forgács szerint az egész arról szól, hogy a szegények, szegényebbek legyenek, a gazdagok, pedig még gazdagabbak.

Kép forrása: MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2021. július 22. 10:36
"....a Bajnai-kormány idején nem fordulhatott olyan elő, hogy ellenzéki politikusokat, újságírókat hallgatnak le a szolgálatok." Tényleg ? Ha azt mondom, hogy a jó qurva hazug anyádat te f@sszopó, akkor megsértődsz ? Nem baj...
Selamat
2021. július 21. 21:40
Egy újabb Léderer! Ez óriási :)))) Léderer úr, mi van a kosárban? Momentumnak keze, feje, lába. A hentes, a kurva, és a féleszű momentum. S még csak ezután jönnek a gyurcsányok.
többsincskiraly3
2021. július 21. 19:52
Na, most gondoljunk bele. Ez a figura miniszter lehetett hazánkban. Igaz , a söpredék kormány söpredék minisztere, de mégis.. Szegény Magyarország..
sosringli-babbal
2021. július 21. 19:46
Volt valami "Bajusz" meg valami "Ovi" nevű akta akkoriban. Hogyan is volt az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik