Távozik a HírTV-től Földi-Kovács Andrea

2021. július 5. 13:43
„Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV” – írta a műsorvezető.

A HírTV hétfő délben közleményben tudatta, írja az Index, hogy a műsorvezető távozik a csatornától. Földi-Kovács Andrea július 16-án látható utoljára a képernyőn. Földi-Kovács 2005-ben kezdett el dolgozni a HírTV-nél, majd 2015-ben, a G-nap után (Simicska Lajos és Orbán Viktor konfliktusa miatt) , „lelkiismereti okok” miatt távozott a csatornától, írják. Hozzátették: előbb a közmédiában, majd az Echo TV-ben dolgozott. Innen igazolt újra a HírTV-hez 2018-ban, ahol a Magyarország Élőben című közéleti műsort vezette.

A távozását bejelentő közleményben a csatornának úgy nyilatkozott: „Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV. Itt kezdtem a pályafutásomat és

a ranglétrát végig járva szinte minden olyan feladatot elsajátíthattam,

amely a modern hírtelevíziózáshoz szükséges. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az irányomban, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretnék foglalkozni.”

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kellemes ott bent, a véleménybuborékban?

Bátor, talpraesetten riposztozó, finom jelenség volt. Minden jót kívánunk! A nézők a vesztes oldalon vannak.

Andrea, köszönjük.

Szerint jól indultál, de útközben eltévedtél.
A felsoroltak között pedig benne van a lehetséges új terület,amely kapcsolódik a szakmai végzettségéhez, eddigi munkájához és mégis más terület, melyben akár a férje is sok segítséget adhat.

A HOSSZAS mérlegelés pedig azt takarhatja, hogy mennyire lehet hosszútávú az ajánlat.

Szabó Anett az Operettszinház sajtóosztályán dolgozik. Hogy ott pontosan mit csinál, azt nem lehet tudni.

Igen.
Nem tudom biztosan.
Szerintem ez áll legközelebb az egyéniségéhez, tapasztalatához. Rátermettségénél fogva pedig kiválónak tartom ilyen feladatra. Arról már nem is szólva, hogy kulturált, művelt egyéniség amilyen a másik oldalon nagyítóval sem található.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés