Szinte szó szerint nyilatkozta ugyanazt Szijjártó, amit a német szélsőjobbos vezér

2021. június 22. 10:48

Lehet ez véletlen?

2021. június 22. 10:48
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Storch, a szélsőjobbos német AfD elnökhelyettese felháborodottan nyilatkozott, hogy a tolerancia és a nemi, illetve társadalmi sokszínűség jelképeként szerda este különleges megvilágítást kapna a Bayern Aréna. Szerinte a célpont a szabad és demokratikus módon megválasztott magyar kormány. »Németországban rossz hagyománynak számít, hogy a sportot politikai propagandára használják. Az elképzelés nem csupán az UEFA szabályozásába ütközik, hanem igencsak demokrácia-ellenes, s politikát beviszi a sportba.«

Lehet az véletlen, hogy szinte szó szerint nyilatkozta ugyanazt Szijjártó, amit a német szélsőjobbos vezér. Lehet ez véletlen?”

Nyitókép: MTI / Földi Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2021. június 26. 16:20
A kérdés az, hogy igaz-e amit mondanak, és nem az, hogy ki mondja, te idióta. Majd olvasd el az ad hominem argumentum jelentését. Lehet hogy megérted, de egyáltalán nem biztos.
formaegy
2021. június 23. 15:32
Juszt Lacika te édes rohadt féreg!!!!!!!!!!!! A szinte az nem ugyanaz, és egy nyilatkozat hasonlíthat egymásra!!!!!!!! DE! Te és a libsi elvtársaid a Jobbik náci banda fenekéből kandikáltok ki, ami nem szinte, hanem 1000% Kuss, Lacika, kussssssss!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. június 23. 15:20
kit érdekelsz zsírpacni?
vip era
2021. június 23. 14:54
Miért utálom annyira a zsírdisznót? Lehet nem vagyok elég toleráns?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik