Fekete-Győr és Cseh Katalin közös európai hadsereggel állítaná meg a kínaiakat és oroszokat

2021. június 22. 18:35

„Erős, nagyhatalomként viselkedő Európai Unióban” gondolkodik a Momentum, „amely kész szembeszállni a kínai és orosz nyomulással”.

2021. június 22. 18:35
null

Fekete-Győr András és Cseh Katalin a francia parlamentben az En Marche képviselőjével, Pieyre-Alexandre Anglade-dal tartottak megbeszélést, és mint a Momentum elnöke írta közösségi oldalán, az EU-nak igenis fel kell lépnie, ha egy kormány Európában „akarja meghonosítani Putyin maffiaállamának törvényeit és módszereit”.

A Momentum és az En Marche is abban hisz, hogy az EU-nak közös, európai hadseregre van szüksége annak érdekében, hogy végre nagyhatalomként léphessen fel a világ konfliktusaiban”

– fogalmazott Fekete-Győr. 

A Momentum elnöke szerint Kína és Oroszország, pontosan látják, hogy „komolyan megindult a gondolkodás az európai hadsereg létrehozásáról”.

Az Orbánok, Putyinok, Le Penek egy gyenge, szétesett Európában érdekeltek – mi viszont egy erős, nagyhatalomként viselkedő Európai Unióban, amely kész szembeszállni a kínai és orosz nyomulással”

– írta a politikus. 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. június 27. 10:33
Na most akkor csak akarják megvalósítani Magyarországon a putyini diktatúrát? Akkor még sincsen putyini diktatúra Magyarországon, minden eddigi hazugságotokkal ellentétben? Miben hazudtatok még ordasat, pintyőkék? Annyira sötétek vagytok, hogy még a saját meséiteket sem tudjátok fejben tartani.
röviden
2021. június 23. 11:13
Nekem úgy rémlik, volt már közös haderőnk, és egyrészt mindig nagy botrány volt az újoncmegajánlásoknál, másrészt némely alakulatok -jelesül a csehek - nemigen vitézkedtek, sőt.
olajfa1
2021. június 23. 10:22
Az "európai hadsereg" a libbancsok által Európába telepített ISIS ellen háborúra készüljön!
zakar zoltán béla
2021. június 23. 10:08
e két alak közös rén(m)bó bugyiban húsdarálőval a vállán az auróra tatján....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik