Elég a kötelező maszkviselésből!

2021. június 22. 14:46

A kormány kitiltott mindenkit, aki valamilyen okból kifolyólag nem vette fel az oltást.

2021. június 22. 14:46
Dúró Dóra
MTI-OS

„A kormánypropaganda szerint mi vagyunk Európa legátoltottabb országa, hova tovább, a harmadik hullámot is »térdre kényszerítettük«. Újabb enyhítések mégsem történtek, sőt, még csak tervben sincsenek, pedig a számok indokolttá tennék azokat.Hogy lehet az, hogy miközben például Dániában és Norvégiában kb. sehol sem kell már maszkot viselni, addig nálunk továbbra is korlátozások vannak érvényben a boltokban, a fodrásznál, de még a mozikban és koncerteken is?

Ez utóbbi kettő különösen érthetetlen, hiszen onnan a kormány kitiltott mindenkit, aki valamilyen okból kifolyólag nem vette fel az oltást, az oltottaknak egymás között mégis kötelező a maszkviselés. De kötelező a tömegközlekedésen is. Nincs is jobb, mint egy 40 fokos buszon maszkkal az arcunkon két-három órát utazni.Aki félt a vírustól, már amúgy is beoltatta magát, aki pedig nem tette meg, ezután se fogja.

Éppen ezért arra kérjük a kormányt, legalább a nyárra való tekintettel függessze fel a kötelező maszkviselést az ország egész területén, hiszen a kánikula miatt megnő a rosszullét esélye azok körében, akik amúgy sem bírják a meleget, másrészt ősszel valószínűleg érkezik a »negyedik hullám«, és az egész vírushisztéria kezdődik elölről. Azt már meg sem említjük, hogy bizonyos amerikai államok eltöröltek mindenféle megkülönböztetést oltott és oltatlan között, hiszen azt világosan látjuk, hogy az Orbán-kormány csakis a külföldiek tekintetében elnéző.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2021. június 23. 19:03
De nagyon buta liba!
Ferry63
2021. június 23. 19:03
Nem fogad el betüket!
Ferry63
2021. június 23. 19:02
Külföldröl nem Tudok irni Szerencséd
Ferry63
2021. június 23. 18:59
Hüll picsa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik