Ezért nem fog Orbán többet kiállni Gyurcsánnyal vitázni

2021. június 21. 22:25

Ódor János László
Kontra
Visszanézve az évszázad (?) hazugságait, nem csodálom.

„5:15: hogy a politikában nem a sértések, hanem a megbecsülés az úr.

10:03: szerintem az képviseli jól a vidéket, aki pl. meg tudott állapodni Oroszországgal. Aki nem hátat fordított Oroszországgal (sic!). Elnök úr, négy év alatt egyszer sem sikerült, hogy eljusson Moszkvába. Mi vagy ötször, sőt: idejött Oroszország elnöke. Az történt, ami leginkább kellett a magyar mezőgazdaságnak. Új piacok nélkül nincsen fejlődő mezőgazdaság!

16:13: Az, aki piacszerzésről tart nekünk itt hosszú-hosszú előadást, az az a politikus, aki bezárta az Oroszország felé vezető kaput. Aki hetykén hátat fordított.

21:47: Olyan országot, ahol nem beszélnek adócsökkentésről. (...) Amelyben teszik! (...) Mi csökkentettük az adókat, az áfát, a személyijövedelem-adót, a társasági adót. Ön például a kormányváltás egyik nyertese. Azért, mert csökkentettük az SZJA-t, magának több marad a borítékjában: 100 ezer forinttal. 

38:15: Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. (...) Ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt, mert ha nem teszi, Maga is az igaztalanság vádjába süllyed.

40:20: Egészségügy: Ha Ön úriember, (...) és nem ármánykodással szeretne megküzdeni kampányban, azt kérem, még ma este, hogy azt a kampányt, ami arra épül, hogy mi el akarunk adni, privatizálni akarunk, azt vonják ki a forgalomból. Így Ön se akarhat nyerni. Ez nem tisztességes, Elnök úr.

55:50: Szóval nem líra kell ahhoz, ha az ember miniszterelnök akar lenni. Az kell, hogy konkrét számokban konkrét programot fogalmazzunk meg. Minden problémára 2006-ban a válasz az, hogy vissza 2002-be. Mindig vissza a múltba. Miért nem előre akarunk menni? Az többet ér.

58:25: Utat építeni, vasutat építeni! Ön fél a fejlesztéstől. Beruházás-építkezés, ez az igazi program! (...) Legyen bátrabb: fejlesszen, beruházzon!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pszichopatákat nagyon nehéz legyőzni, mert szemrebbenés nélkül hazudnak. Nem is érzik, hogy hazudnak, amikor hazugságokat mondanak.

"
10:03: szerintem az képviseli jól a vidéket, aki pl. meg tudott állapodni Oroszországgal. Aki nem hátat fordított Oroszországgal (sic!). Elnök úr, négy év alatt egyszer sem sikerült, hogy eljusson Moszkvába. Mi vagy ötször, sőt: idejött Oroszország elnöke. Az történt, ami leginkább kellett a magyar mezőgazdaságnak. Új piacok nélkül nincsen fejlődő mezőgazdaság!

16:13: Az, aki piacszerzésről tart nekünk itt hosszú-hosszú előadást, az az a politikus, aki bezárta az Oroszország felé vezető kaput. Aki hetykén hátat fordított.
"

Ezt kéne a pszichopata majomnak az orra alá dörgölni rendszeresen. Meg az összes nyomorult vazallusának.

Kéne még valamit mondanod: bizonyítani:-)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés