Szánthó Miklós: A genderpropaganda használja ki a gyerekeket

2021. június 14. 20:32
Szánthó Miklós szerint a liberálisok szándékosan viszik el a törvényjavaslat kapcsán is fellángolt vitát egy számukra kényelmes területre, ami a melegekkel szembeni szimpátiáról és nem a gyerekek jogairól szól.

Kedden dönt az Országgyűlés a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényről, hétfőn tüntetés zajlott a parlament előtt a 18 év alattiak körében a homoszexuális propagandát tiltó módosító javaslat ellen. A HírTV vendégeként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ jogi elemző- és kutatóintézet igazgatója nylatkozott, aki szerint 

a törvénykezdeményezés célja, az a gyermekek védelme, legyen az akár a fizikai, akár a verbális vagy szellemi szexuális abberációktól”.

A Kocsis Máté által jegyzett pedofilellenes törvénycsomag elrettentési céllal a legszigorúbb büntetéssel fenyegeti azokat, akik kiskorúakat szexuálisan megrontanak, bántalmaznak.

Az elkövetőkkel szemben zéró toleranciát hirdet, és átláthatóságot kíván teremteni. A kiskorúakkal foglalkozó tanárok, edzők ellenőrizhetőek lesznek egy központi nyilvántartáson keresztül. Melegszervezetek szerint azonban az „elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztását valósítaná meg a kormány.”

Szánthó Miklós szerint a törvénycsomag kritikusai azt kifogásolják, hogy szerintük a javaslat összemosná a pedofíliát  a homoszexualitással.

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint azonban a gender propaganda az, amelyik kihasználja a gyermekeket,

és nem csak a gyermekek sérelmére valósítja meg a gender érzékenyítést, hanem reklámcélból is használja a gyermekeket, itt a tavalyi New Yorki divathetet emelte ki. Szánthó Miklós szerint a liberálisok a vitákat mindig elviszik egy olyan irányba, ami számukra egy jó kommunikációs közeg, miszerint ki viseltetik szimpátiával a homoszexuálisok, vagy a transzneműek iránt.

Itt arról van szó, hogy jó-e az, hogy az egész gender ideológiát egyfajta trendi és követendő életmódszabadságként propagálják”

– tette hozzá.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés