Annyira szánalmas ez a Karácsony nyelvvizsgája sztori

2021. június 8. 8:47

Vásárhelyi Mária
Facebook
Közben a kormány az állami iskolákat egymás után adja át az egyházaknak.

„Annyira szánalmas ez a Karácsony nyelvvizsgája sztori. Az ember tényleg nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, amikor az Oktatási Hivatal vizsgálatot indít a főpolgármester nyelvvizsgája ügyében. Egy olyan országban vizsgálódik ebben az ügyben az Oktatási Hivatal, ahol a kormány minden évben több tízezer diáknak engedi a nyelvvizsgát, mint a diploma megszerzéséhez szükséges alapfeltételt, vagyis tíz- és százrével kerülnek ki úgy diplomások a felsőoktatásból, hogy nincs nyelvvizsgájuk, mert a kormány - teljesen indokolatlanul - saját törvényeit felülbírálva eltekint ettől. Ahol a pandémia ideje alatt a diákok 15-20 százaléka morzsolódott le amiatt, hogy egyszerűen nem fért hozzá az on-line oktatáshoz, mivel vagy internet vagy számítógép vagy egyik sem volt a lakásában és semmiféle segítséget nem kaptak ahhoz, hogy részt vehessenek az oktatásban.

Ahol az on-line oktatáshoz semmiféle értékelhető segítséget nem nyújtott az oktatási kormányzat a pedagógusoknak. Ahol az állami iskolákban sem a tanárokat sem pedig a diákokat nem tesztelték egyetlen alkalommal sem. Ahol a kormány folyamatosan forrásokat von ki az oktatásból és az állami iskolákat egymás után adja át az egyházaknak. És ahol a kormány troll iskolájából kikerülő tanoncok, nemhogy nyelvvizsgával nem rendelkeznek, hanem még az anyanyelv ismeretének elemi szintjét sem birtokolják. A Karácsony nyelvvizsgáját emlegető trollok kommentjei hemzsegnek a legprimitívebb nyelvtani, helyesírási hibáktól. Röhöghetnénk is ezen, ha nem lenne annyira szánalmas és szomorú.”

Nyitókép: Fotó: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 193 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon gyengén terel.

Nem az a baj, hogy nincs nyelvvizsgája! Az a baj, hogy azt hazudta, hogy van nyelvvizsgája és doktorija, valamint beszél angolul.
Már le kellett volna mondania!

Cicus nem érti. Nem Gerivel, a nyelvvizsga nélküli diplomással van a gond, nem is Gerivel, a nyelvvizsga nélküli miniszterelnök-jelölttel, hanem Gerivel a nyelvvizsga nélküli adjunktussal. Cicus, ezt valahogy meg kellene ám érteni!

Marischka! Emlékszünk ám arra, amikor Schmitt Pálból lámpaernyőt
akartatok csinálni!

Az még lehetett: jó évben kezdte. Persze a Közgázon tényleg nem lehetett volna diplomás a begyetem háziszabályai szerint, és ugye ott lett adjunktus.

"Füllentett a hüllő, az a vén bolondos, csak úgy rektor úr ő, ahogy én adjunktus".

Legalább annyira, mint Schmitt Pál doktorija. A köztársasági elnöki címhez kevésbé feltétel a doktori cím, mint a miniszterelnökséghez a nyelvtudás. Schmitt mellesleg NOB alelnök és diplomata is volt, több nyelven beszélt és olimpiai bajnok volt. Szóval hol van Karácsony nyelvvizsgája?

Mi is röhögünk, - bár én nevetni szoktam - rajtad Mária. Te érted azt, amit írtál?


"Egy olyan országban vizsgálódik ebben az ügyben az Oktatási Hivatal, ahol a kormány minden évben több tízezer diáknak engedi a nyelvvizsgát, mint a diploma megszerzéséhez szükséges alapfeltételt,"

Vásárhelyi összehord hetet-havat, hogy a lényegről ködösítsen: kis-Karácsony hazudozik, nem tud angolul, s tömérdek pénzt költ el emiatt a pénzünkből,

Egyetértünk. Megbízhatatlan kommunikációjú ( hazudozó).

A gazemberség első és legnyilvánvalóbb jele a kettős mérce alkalmazása.

Ne hazudj, a tanárokat tesztelték, de nem ment el mindenki, mert amikor valamit meg kell csinálni azaz teszten részt venni, már nem fontos.
Addig fontos a magadfajtának, amíg hőbörögni lehet.

Igazad van Maris! Tényleg olyan szánalmas Karácsony ezzel a nyelvvizsga hazudozásaival.
Vedd a kisfiút a szárnyaid alá.

Apád se tudta eldönteni, elég szánalmasan, hogy ő fasiszta, kommunista, szociáldemokrata, megint kommunista, nem olyan kommunista vagy sorosista liberális-e.

Vezető politikusok jól tudnak idegen nyelveket. Azért mert jó memóriájuk kell hogy legyen, ami a nyelvtanulást is megkönnyíti.

Hát, h. ki és mi szánalmas, arról megoszlanak a vélemények. Talán ezzel a háttérrel és névvel valami tisztes polgári foglalkozás űzése szimpatikusabb lenne, mint szügyig belevetni magát a politikai iszapbirkózásba, a herdálók és kifosztók oldalán. Szürkeállomány? Nevetséges! Morál? Bonyolult idegen szó ennek a hegyvidéki önkéntes buborék harcosnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés