A vakcinák miatt végre maszkot húznak a járványtagadók

2021. május 12. 22:30
Maszkot húznak a járványtagadók, hogy a beoltottak ellen védjék magukat – írta meg Qubit a Vice-ra hivatkozva.

Egészen különleges gyöngyszemre lelt a Qubit, amikor a Vice-ra hivatkozva a kanadai vakcinatagadók mély bugyrait mutatta meg. A kanadai járványtagadók ugyanis attól félnek, hogy a koronavírus-vakcinával már beoltottak meg tudják „fertőzni” az oltóanyaggal a körülöttük lévőket, ezért számukra az a legbiztonságosabb, ha távolságtartással és maszk viselésével védekeznek a vakcinázáson átesettek ellen.

 

Az amerikai kontinensen elterjedt összeesküvés-elmélet hívők miatt többször is cáfolni kellett, hogy a koronavírus-vakcinák valamiféle terjedésre, vagy önálló „fertőzésre” lennének képesek. 

„A beoltottak által átadott fehérjék terméketlenséget, a menstruációs ciklus felborulását és vetélést is okozhatnak. Az már az álhírek terjesztőinek vérmérsékletétől függ, hogy ezt komolykodó biológiai köntösbe csomagolják, vagy abban a keretbe foglalják bele, miszerint a COVID-19 világjárvány az elit terve a népesség csökkentésére, és ebben az összeesküvésben a vakcinák is fegyverként szolgálnak” – írja cikkében a Qubit. 

Az írás beszámol, hogy az Egyesült Államokban a Twitteren és a 4chanen vita indult arról, hogy „maszkot kellene húzni, amikor beoltottak között vagyunk, mert terjesztik ezt az mRNS izét”.

 

 

Judy Mikovits, az amerikai járványtagadók, virológus sztárja egy olyan esetről számolt be, amikor azért tessékelték le egy repülőgépről, mert egy ezüst-kolloid maszkot viselt, amely „a holisztikus közösség szerint nemcsak a vírusokat, de a beoltottak által terjesztett fehérjéket is kiszűri”. 

Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

BLM-ezzél egy kicsit, hiszen nézeted szerint a fekete közösség szellemileg magasan veri a "redneck"-eket!
Lehet térdelni, és szégyenkezni genetikusan alattvaló léted miatt.

Könnyű lehet ilyen faék egyszerűséggel élni. Tartalom nélküli kinyilatkoztatásaid mindig mosolygásra késztetnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés