Fidesz Budapest: Karácsonyék határolódjanak el Hadházy Ákostól!

2021. május 10. 15:10
A független képviselő a napokban a közösségi oldalán Hitlerhez és katonáihoz hasonlította a miniszterelnököt és a kormány két miniszterét.

Karácsony Gergely és az antidemokratikus kettős mérce címmel jelentett meg egy Facebook-posztot a budapesti Fidesz. Azt írják, hogy azt már tudják, milyen az, amikor Karácsony Gergely spontán viccel és hogy milyen, mikor „könnyes szemmel a számára oly kedves baloldali médiumoknak beszél a szerinte egyre durvább politikai közbeszéd miatt”.

Ugyanakkor szóvá teszik, hogy amikor Hadházy Ákos a napokban a közösségi oldalán Hitlerhez és katonáihoz hasonlította a miniszterelnököt és a kormány két miniszterét, a főpolgármester nem akadt ki, szóvá sem tette ezt a durva hasonlatot.

Hogy van ez? Van, akinek lehet ugyanazt, amit másnak nem? Demokrácia sunyi, álságos módon? – kérdezik.

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt és a magát demokratikusnak és európainak aposztrofáló baloldali holdudvarát, hogy határolódjon el Hadházy Ákostól. S kijelenti a kormánypárt, hogy Karácsony Gergely mellett többek között V. Naszály Mártára, Magyar Györgyre, Fiala Jánosra, Hiller Istvánra és Molnár Zsoltra gondolnak, „ők voltak egy éve ugyanis azok, akik azután is hangosan kiabáltak és krokodilkönnyeket hullattak, hogy a budapesti Fidesz belátta tévedését, bocsánatot kért és azonnal levette közöségi oldaláról a lebombázott Lánchíd előtt ábrázoló Karácsony Gergely képet” – fogalmaznak.

A poszt szerint Hadházy Ákos oldalán egy hete kint van az elfogadhatatlan kép!

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Éljen soká Kubatov Gábor, Kaya Ibrahim és 3000 társa!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés