Uj Péter sopánkodása

2021. április 24. 11:45

Tibi atya
Facebook
A 444 gonosz, ostoba untermenschként ábrázol mindenkit, aki félhanggal eltér a propagandájától.

„»Mindenki politizál, aki bármit állít... És az bűn, mint tudjuk« – sopánkodik Uj Péter, a 444 tulajdonosa a Partizánban. Igen, Péter, csak ne tegyünk úgy, mintha ennek az állapotnak a kimunkálásában nem éppen Te lettél volna az egyik legtevékenyebb alak Magyarországon az elmúlt 30 évben. A 444 igen aktívan vesz részt bárkinek a nyilvános lincselésében, aki akár csak fel mer bukkanni olyan helyen, amit a balliberális nagyurak nem hagytak jóvá. Kiss Tibi a Quimbyből tényleg megérdemelte a fideszbérencezést egy tusványosi becsekkolásért?

Hát Schiffer András, amiért hajlandó vitatkozni olyanokkal is, akikkel nem ért egyet? A vendéglátósok Bulinegyedes munkástüntentéséről biztos, hogy korrekt volt anno úgy beszámolni, hogy fekete inges vonulás a Zsidónegyedben (kötelezően hozzáfotózva a kopasz biztonsági őreinket, akik szintén a melójukért tüntettek)? A (nem is olyan) burkolt nácizást azzal érdemeltük ki, hogy a megélhetésünk megtartását akkor a kerületben történetesen inkább képviselte a fideszes önkormanyzati frakció, mint az ellenzéki.

Bűnösök voltunk, mert politizáltunk, hogy életben maradhassunk. Péter, amikor Te a 444 tulajdonosaként áldozati pózban előadod ezt a nyafogást a romokban heverő magyar közbeszédről, az pontosan olyan visszataszító, mintha Habony Árpád kétségbeesetten széttárná a kezét, hogy nem is érti, miért nem befogadóbb a magyar társadalom. Éppen Ti voltatok azok, akik átörökítették az online térbe Farkasházy Teddy Hócipő-mentalitását, és gonosz, ostoba untermenschként ábrázoltatok mindenkit, aki akár csak egy félhanggal eltért attól a nyomorult propagandától, amit gajdoltok. Ne tegyél úgy, mintha áldozat lennél, mert csinos kis villát emeltél ebből magadnak a budai oldalon Te is. Dicsértessék!”

Nyitókép: Partizán Youtube-csatorna

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak az a baj, hogy nemcsak ők hazudoznak...

Uj Peter elavult, viszont nagyon tuchtig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés