Orbán Viktor nem az ápolók munkáját köszönte meg

2021. április 19. 13:17

Jakab Péter
Facebook
A miniszterelnök ma azért tiltakozott, mert sztár-focicsapatok megalapítottak egy új bajnokságot.

„Látva az adatokat, sajnos akár már a mai napon – az iskolák újranyitásának napján – világelsők lehetünk halálozásban. Vagyis nálunk szedheti lakosságarányosan a legtöbb áldozatot a koronavírus. Nálunk, ahol 11 éve kétharmaddal, egy éve pedig rendkívüli felhatalmazással irányítja a Fidesz az országot. 25 ezer halott. Kimondani is szörnyű. Lassan nincs olyan magyar, aki ne veszített volna el legalább egy ismerőst, rokont, barátot. Ma már Orbán Viktor is úgy érezte, meg kell szólalnia.

Nem. Nem részvétet nyilvánított, nem anyagi segítséget kínált a bajba jutottaknak, nem a tanárok vagy az ápolók munkáját köszönte meg. Nem. A miniszterelnök ma ehelyett tiltakozását fejezte ki, amiért az európai sztár-focicsapatok megalapítottak egy új bajnokságot, a Szuperligát. Szerinte ugyanis ez igazságtalan. Orbán Viktornak ezen a napon ez volt a fontos. Nincs mit hozzáfűzni. A halottaitokat nem adhatjuk vissza nektek. Az országot igen. Részvétem a gyászolóknak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elmeroggyant: egy országot kormányozni kell, ami (hoppá!) nemcsak a szűken vett járványkezelést jelenti.

És ez így van az egész világon, csak más országokban nincsenek jakabpéterek, hogy arról ugassanak, miként merészel mondjuk Boris Johnson ugyanerről a témáról beszélni (hoppá!).

https://www.standard.co.uk/spo..

Apropó: akkor mi a helyzet a moslékellenzékkel? Ilyen helyzetben HÓNAPOK ÓTA A SAJÁT KÖLDÖKNÉZEGETÉSÜKET (ELŐVÁLASZTÁS) TEMATIZÁLJÁK NAP MINT NAP?

Nos, Jakab?

Jakab köszönetében nincs köszönet...

Valahányszor kinyitod a szád a családodban, először kezd a részvérnyilvánításokkal, köszönetekkel az egészségügyi dolgozóknak és csak utána kérdezd meg, hogy kész van-e a leckéd, mostál-e fogat, mi az ebéd? Stb. te agyalágyult.

Egyszerűen szürreális, hogy az a párt, amely - most már tudjuk: színleg - azzal az igénnyel lépett fel, hogy megsemmisíti a ballibet, az MSZP-SZDSZ-t (és hogy a Fidesz túl puha, blablabla), az mára legyártotta magából az MSZP-SZDSZ 2.0-t, de még aljasabb, még hazugabb verzióban...

Ez a rasszista demagóg még hazudik is: Orbán szinte minden héten külön is megköszöni az egészségügyiek munkáját, helytállását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés