Transznemű katona fogja vezetni a Bundeswehr kibervédelmi osztagát

2021. április 18. 20:11
Anastasia Biefang küldetésének tartja, hogy erősítse a transzneműséget a német hadseregen belül.

Anastasia Biefang a Deutsche Welle számol be riportban. Ő az első transznemű, aki parancsnoki rangban szolgál a német hadseregben.

Biefang 20 éve szolgál a Bundeswehrben, három éve parancsnoki rangban, most pedig még feljebb lép: egy kibervédelmi osztag vezetését bízták rá. Még férfiként vonult be, de mint mondta, húsz éven át küzdött identitászavarával, nem érezte jól magát férfiként. Felettesei támogatták, amikor úgy döntött, nemváltoztató műtétet csináltat.

Azóta újranősült, s mint a riportban is mondta, küzdeni szeretne a transzneműekért, hogy ezáltal „sokszínűbbé” és „toleránsabbá” válhasson a német hadsereg.

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Transzban a Bundeswehr...Avagy: a hülyeség és perverzió "sokszínűsége".

Jön az Überfrau világrend.

Volt egyszer egy Szübarisz nevezetű görög városállam. Betiltottak minden zajt keltő foglalkozást, a lovakat zenére táncolni tanították. Egyszer megtámadta őket egy ellenséges városállam, akik katonák helyett zenekarral vonultak a csatába. Zenéltek, a szübariták lovai, hátukon a harcosokkal elkezdtek táncolni, s nem volt kérdéses, hogy ki nyeri meg a csatát.

A sivatagi róka, Rommel mindig panaszkodott, hogy az irányítása alá tartozó olasz csapatok addig nem voltak bevethetőek, amíg meg nem érkezetek a prostituáltak.

Kína és Oroszország leállítja költséges rakétafejlesztéseit, s pénzt a filmiparba fogják átirányítani. A szexuális devianciák minden ágáról-bogáról fognak filmeket készíteni, gyengéd szerelmi történetekkel, s adott fegyveres, háborús konfliktus esetén rakéták helyett, vetítőgépekkel és vásznakkal fognak felvonulni, s egyfolytában csak vetítenek.......majd a végén összeszedik az eldobált fegyvereket, s pszichológusaik is munkához láthatnak.

Hol élsz te? Nem csak puncival lehet valaki nő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés