Orvos: Navalnij bármely percben meghalhat

2021. április 17. 21:41
Putyin börtönben lévő politikai ellenfelének rosszak a leletei, káliumszintje vészesen magas, ami szívleálláshoz vezethet.

A harmadik hete éhségsztrájkoló, börtönbe zárt Alekszej Navalnij ellenzéki politikus egészségi állapota rohamosan romlik, és bármelyik percben meghalhat – közölte szombaton a 44 éves ellenzéki aktivista, politikus egyik orvosa. Jaroszlav Asihmin azt mondta, hogy Navalnij családjától kapott vizsgálati eredményekre hivatkozva azt állítja, hogy Navalnij káliumszintje vészesen magas, ami szívleálláshoz vezethet, megemelkedett kreatininszintje pedig veseproblémákról árulkodik.

„A beteg bármelyik percben meghalhat” – húzta alá Ahsimin. Anasztaszija Vasziljeva, a Navalnij által támogatott orvosszervezet vezetője szerint azonnali beavatkozásra van szükség. Navalnij kezdetben hátfájásra panaszkodott, és azt mondta, kezdi nem érezni a lábait, ezért azt kérte, hogy saját orvosai megvizsgálhassák, amit az orosz hatóságok megtagadtak, s ezért éhségsztrájkba kezdett.

A Vlagyimir Putyin elnök hangos bírálójának számító politikust januárban vették őrizetbe, amikor visszatért Németországból, ahol mérgezés miatt kezelték. Navalnij szerint a kormány próbálta meg idegméreggel megölni, de ezt a Kreml következetesen tagadja. Két és fél évet kell börtönben töltenie, mert korábban csalás miatt ítélték felfüggesztett büntetésre, és megszegte a próbára bocsátás feltételeit. Navalnij már az eredeti ítéletet is politikailag motiváltnak nevezte.

(MTI)

Fotó: MTI

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

leszamitva hogy nem hos, hogy maximum egy maroknyi csipetcsapat vezere es hogy senki se gyilkolta meg majdnem pontos

Az itteni tudorokon kívül is van tudorélet, pl. 3 m magas kerítéssel körülvett Nyílt Társadalom-tudoré és momentán nekik a legjobb Navalnij a halott Navalnij.

Mindenikinek megvan a maga keresztje.
X

"sok embernek az eltünése jönne jól a különbözö politikai csoportoknak" - mára, ma ez az attitűd irányítja a világot.
Mióta van ez így?
Ami bennünket, magyarokat illet, 1520-as évek, Szerencsés Fortunatus Imre feltűnése óta: mindenképp...
Addig is voltak ellenségeskedések, de azokat lejátszották szemtől szemben, és általában az erősebb - EVOLÚCIÓ - nyert, vitte a boltot tovább...
A gondok akkor kezdődtek, királyi kölcsönök nyújtása, Fed-del, Sidney Warburg-szponzorációval, Judea hadat üzent Németországnak és hasonló célzottan kitervelt projektekkel, aminek eredménye az általad írottak...
Amikből következik minden és mindennek az ellenkezője.
Dekonstrukciók, relativizmusok ecetera, szóval röviden: zsidó helyesen álzsidó módszerek, és ez maga:
A selejt bosszúja...

Ami biztos, az örök harc újabb és újabb lépcsőfokai, a nukleáris bombától a kőbaltáig, bocs, fordítva azaz.
Evolúció - Revolúció - Dekonstrukció - Láncreakció:
a Békéért, az Emberiségért, természetesen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés