MTVA: Hazugság, hogy a közmédia filmet forgat az őszödi beszédről

2021. április 13. 8:52
A közmédia közleménye azt javasolja, hogy ezúttal a hírt közlő 168 órának ítéljék oda a Sánta kutya-díjat.

A közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem – közölte hétfő este az MTVA Sajtó és Marketing Irodája a 168 órának arra a cikkére reagálva, amely szerint „már forgatja a közmédia az őszödi beszédről” szóló filmet.

A közlemény szerint „ismét sikerült a fake news médiának arcátlan hazugságot terjesztenie. Most a 168 óra oldalán megjelent »Már forgatja a közmédia az őszödi beszédről és a tévészékház ostromáról szóló filmet« című cikkükben már a címben is sikerült rögtön hazugságot állítaniuk.”  A cikkben „leírtakkal szemben a valóság az, hogy a közmédia jelenleg semmilyen játék- vagy dokumentumfilmet nem forgat, és ilyen szerződése sincs egyetlen produkciós céggel sem” – áll a közleményben, hozzátéve: „Ha lesz ilyen, szólunk! ... Sajnálatosnak tartjuk, hogy az online média világában egyre gyakoribb a fake news, vagyis a hazugsággyártás. Javasoljuk, hogy ezúttal a 168 órának ítéljék oda a Sánta kutya-díjat” – áll a közleményben.

(MTI

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minek ide film?
Eleg leadni a beszedet, alatta kepeket mutatni a lovasrohamrol, a kardkapozo paprikasprayezokrol es hipp-hopp maris ott van szelesvasznon az egesz Gyurcsany-gazemberseg.
De ezt viszont meg kellene tenni, hadd ne higgye el magat annyira a Ceausescu-, akarom mondani a Gyurcsany-hazaspar!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés