Minden Gulácsival kezdődött

2021. április 11. 7:32

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Egy német cég a véleménye miatt rúgott ki egy kiváló magyar szakembert.

„Megrengette a hazai közéletet Petry Zsolt kirúgása.

Mármint nem úgy, ahogyan egy megtörtént esemény szokta a mi kis beteg, csak különböző buborékokban létező nyilvánosságunkat, amikor már fel sem kapjuk a fejünket arra, ha az ellenzéki, szélsebesen haladó sajtó meg sem ír egy aktuálisan fontos hírt, inkább hallgatnak a kollégák, mint szégyenlős kutyusok szomorú végtermékei a friss tavaszi fűben. Hanem tényleg. Az elmúlt hét másról sem szólt, csak a Hertha kapusedzőjének a kirúgásáról.

Minden Gulácsi Péterrel kezdődött, aki egy nap egy »harcos« és »bátor« posztot élesített a hivatalos oldalán, amellyel a liberálisoknak és az egyre militánsabban harcoló LMBTQI-közösség aktivistáinak udvarolt. Igen, az idézőjelek használata szándékos volt. A magyar válogatott kapusa azt írta, hogy a család az család. Meg még sok zagyvaságot, de beszéljen helyettem inkább maga a nagy gondolkodó:»Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember. Én kiállok a szivárványcsaládok mellett!«

Ez a görcsös megfelelési kényszer inkább volt komikus, mint hősies, arról nem is szólva, hogy Németországban egy ilyen bejegyzés pontosan belesimul a mindent uraló fősodorba, a közélet, a sajtó ájultan tapsolt is hozzá, így csak a leggyakorlottabb és leggátlástalanabb agymosók nevezték forradalmian bátornak a megfogalmazóját. Németföldön beszállni a toleranciabajnokságba, nos, ebben nincs semmi kockázat, mindössze tét nélküli elfoglaltság. Sőt díjeső záporozik a Gulácsikra, a szponzorok is elégedetten csettintenek, sőt valószínűleg a legújabb és legjobban felszerelt szponzorautó is megérkezik egy ilyen jóemberkedés után.

Petry Zsolt deklaráltan politikai okból veszítette el a jól fizető fő (!), mondom: főállását. Ugyanis a magyar kapusedző finoman, tényleg nagyon visszafogottan kritizálni merészelte Gulácsit, no nem a szivárványcsaládok melletti kiállása miatt, lapunknak éppenséggel pont azt nyilatkozta, hogy azzal nincs is semmi baja, mindössze úgy látja, hogy egy sportolónak nem szerencsés ilyen témákkal borzolni a drukkerek kedélyeit.

Hiszen régóta tudjuk, hogy a szakértelem mindössze csak fasiszta trükk, egy sokadlagos valami. Ami valóban számít, az a szélsőséges libsizmus és az igazságot elhallgató jóemberkedés.”

Nyitókép: MTI/EPA/Getty pool/David Ramos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 152 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Németországban az egész rendszer a teljes államot beborító NKVD-Gestapo szervezetként működik a Sokszínűségi Charta elnevezésű pártigazolvány alkalmazásával.
Gyakorlatilag: Németország minden társadalmi tényezője az
NKVD-Gestapo-szervezet tagja, amelyet liberalizmus álnéven működtetnek.
Ez a német liberalizmus=bolsevizmus+fasizmus.
Kettős, bolsevik-fasiszta ÖNCENZÚRÁT KÉNYSZERÍTENEK A társadalomra, amely erre szavazatával SOHA NEM ADOTT FELHATALMAZÁST.
Aki az öncenzúrát nem tartja be, attól elveszik a munkahelyét, a keresetét, a megélhetését, a létezését.
Ez GULAG+DACHAU/2021.
Amikor ez megtörténik, akkor Németország szerint, amit a Reuters nevű Pravda-Beobachter közöl: " Magyarország kormánya homofób és bevándorlásellenes politikát folytat. "
Sajnos, valóban - ez a "minden", a legújabb scandalum: Gulácsival kezdődött...

Tökéletesen így van.

Úton az iszlám állam felé a német politikai elit nem tehet mást. Az alattvalók, Juszuf és a többiek diktálnak, az elit meg felszámolja Németországot. Nem lehetne ezen gyorsítani, hogy Kelet-Közép-Dél-Európa minél előbb átvehesse a vezető szerepet, s örökös letéteményese maradjon a zsidó-keresztény Európának? A jövő ez utóbbi kezében van, együttműködve Izraellel, Oroszországgal és Kínával.

Én úgy látom, a Soros-propaganda már akkora mértékben átmosta az emberek agyát, hogy nem kell ahhoz már pénz sem, hogy valaki hülye legyen.
Csak: mert attól érzi magát úgymond trendi embernek...
A trendi pedig annyi: mindent megtehetsz, és senki nem bánthat, mert magadat valósítod meg vele és ezért igazad van.
És a magadmegvalósításánál nincs fontosabb az életben.
Ez a trendi, de ez nem vonatkozik azokra, ha van saját véleményed, ami eltér a trenditől.
Amiért Gyurka bácsi emberei perelnek, az a trendi.
És akik ellen perelnek, az a nem trendi.

Tehát Gulácsi úgy mondta, amit mondott, hogy nem tudta milyen cégnél van?

Milyen alapon menekült az, aki nem kapott menekültjogot az 1951-es Genfi Menekültügyi Konvenció eljárása alapján? Én is négy hónap után kaptam meg, pedig az osztrák idegenrendészet ajánlására kérvényeztem.

Szóval a Hertha nem alkalmazna zsidókat, akiket még Hitler is alkalmazott ha használható szakemberek voltak:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Az üzlet helyett helyénvalóbb a rohasztás kifejezés.
A rohasztást nem lehet megállítani, míg szét nem rohaszt maga körül mindent.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés