TGM perceken belül szabadon engedné Gődényt

2020. december 11. 19:32
Tamás Gáspár Miklós szerint a többség amúgy sem oltatná be magát.

A Mandiner nemrég írta meg, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei házkutatást tartottak Gődény György házában, és előállították az egyik leghíresebb magyarországi vírusszkeptikust.

A filozófus ma a 444 hasábjain közölte: „Gődény György honpolgári vita részvevője, amelyben a többség ráadásul (ha nem is szó szerint) ővele ért egyet – hiszen a többség egyelőre (sajnos) nem óhajtja a koronavírus-fertőzés ellen beoltatni magát – , ez reprezentatív, noha minden valószínűség szerint téves és káros álláspont, amelynek hangoztatásához dr. Gődénynek és mindenki másnak joga van. Annál is inkább, mert bizonyos, hogy az oltásellenesek jelentős részét nem ő győzte meg, ráadásul a koronaszkepszis és az oltásellenesség nemzetközi jelenség, ott is elterjedt, ahol dr. Gődényről (szerencséjére) senki nem hallott.

Hangsúlyozta: „Rendkívül helytelen, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vagy bármely más hatóság megfosztott négy – tagadhatatlanul nem túl bölcs – személyt a szabadságától, és reméljük, hogy perceken belül szabadon engedik őket.

(444)

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kukori, kotkoda, minden napra egy csuda, de inkább egy tucat a különös emberek csudálatos világából.
Mert nekik mindenről, mindig meg kell nyilvánulniuk, sőt: ezt mindenki KÖTELES meghallgatni, és a nyugati szólásdiktatúra médiaszabadságában csak az övék hasíthat, egészen az Európa Parlament prostijainak jóvoltából, ráfröcsög a vén Európa minden adófizetőjének arcába...

TGM-et ki engedte ilyen szabadon?

"ez reprezentatív"

A vén hülye már nem tudja, hogy hogyan hazudjon nagyobbat, elég nagyot ahhoz, hogy a balos gecimédia leközölje, ő meg zsebre tehesse az érte járó baksisit. Micsoda egy ócska szolga lett ebből a Gazsiból.

Egyébként ezek az írások már előre be voltak készítve. Eddig azért visított a sok aljas geci, hogy a kormány miért nem szigorít, miért nem lép fel határozottabban a rémhírterjesztők ellen. Aztán az első ilyennél gyorsan uborkára tejet ittak, majd azzal a lendülettel jó hangosan beleszartak a liberális médiaklotyóba.

Ursula Haverbeck érdekében is szót emeltél vagy csak a gazemberség első jelét a kettős mércét alkalmazod?

"Nem tudom, honnan tudja az elhülyült vén secu-s ivadék, hogy a "többség amúgy sem óhajtja beoltatni magát", miféle "reprezentatív" felmérésre alapoz."

Nagyon úgy tűnik, hogy nem volt semmiféle reprezentatív felmérés. A politikai megrendelés alapján készült felmérések sem igazán nevezhetők reprezentatívnak, a legtöbbjük már a kérdésfeltevés módjával is manipulál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés