DK-s kérdések Orbán Viktornak: Mi nem fér bele a Fidesz értékrendjébe?

2020. december 3. 13:41
A drogok, a homoszexualitás, a csoportos szex vagy a járványügyi szabályok megsértése? – faggatja Varga Zoltán frakciószóvivő a miniszterelnököt.

A Demokratikus Koalíció kérdéseket tett fel Orbán Viktor miniszterelnöknek Szájer József ügyében. A DK frakciószóvivője csütörtöki, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján azt kérdezte: a kormányfő komolyan gondolta, hogy elég lesz az EP-képviselőt „suttyomban” lemondatni, és el lehet titkolni az ország elől az igazságot? Mi nem fér bele a Fidesz értékrendjébe, a drogok, a homoszexualitás, a csoportos szex vagy a járványügyi szabályok megsértése? – sorolta tovább kérdéseit Varga Zoltán. Az is fontos kérdés, hogy zsarolták-e Szájer Józsefet vagy akár a feleségét, Handó Tünde alkotmánybírót – tette hozzá.

A képviselő hangsúlyozta, hogy a kormányfő csak egy nagyon szűkszavú közleményt adott ki az ügyben. Orbán Viktor és a Fidesz menekül a „valós válasz” elől – jelentette ki. Amikor pénteken Szájer József lebukott a „csoportos, drogos, illegális szexorgián”, akkor már nemcsak a belga, hanem a magyar kormánynak is tudnia kellett, hogy mi történt – jelentette ki. Ennek ellenére az EP-képviselőt „megpróbálták (.) egy semmitmondó nyilatkozattal mosdatni” – fogalmazott.

Varga Zoltán hangot adott annak a véleményének, hogy Szájer József szexuális orientációja, valamint az hogy a politikus hasonló bulikban járt, a kormány számára is világos volt, de a kabinet mégis hagyta, hogy „ez egyfajta nemzetbiztonsági kockázatot jelentsen”. Arra a kérdésre, mi történik, ha a kormányfő nem ad számot a történtekről, a DK-s politikus azt válaszolta, hogy Orbán Viktor valójában még soha semmiről nem adott számot. A miniszterelnököt a történelem fogja számon kérni és rövidesen a magyar társadalom – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Mi nem fér bele a Fidesz értékrendjébe?,,
A DK cselekvő értékrendje nem fér bele.

A Fidesz érétkrendjébe minden belefér, ami valódi érték, de egy valami nem fér bele: Alkoholista csődbe vezető politikája.

Akik a homoszexualitast fetisizaljak, a kabszerezest legalizalnak, azok a legnagyobb Szajer elitelok.
Kapkodom a fejem, elkaptak a Jobbikitiszt - akkor mikor is hazudtatok, kedves ellenzekiek, regen vagy most hazudgaltok?
Ami pedig a hazaarulast illeti, meg nagyobb csendben kene lenniuk. Minden hullamhosszon, minden napszakban, minden orszagban aruljak a hazat. Ahogy ok emlegetik: a kurvahazat. Nem kivannak hatalomra kerülni (nem is tudnanak), hogy rajuk hulljon vissza az orszag elleni hadjaratuk szemete.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés