Fekete-Győr: A kormány adassa be magának először az orosz vakcinát

2020. november 20. 16:40
A Momentum elnöke az uniós jóváhagyást is hiányolja.

Facebook-videót tett közzé Fekete-Győr András, a Momentum elnöke – írta meg a HVG. Ebben többek között felszólítja a kormány tagjait, hogy amennyiben orosz vakcinát próbálnának behozni, és ahhoz nincs uniós jóváhagyás, akkor először maguknak adassák be.

Szélmalomharc Soros Györggyel?

A pártelnök beszél arról, hogy ma már többen halnak meg Magyarországon lakosságarányosan, mint a régióban, és a járvány súlyosbodása közepette Orbán Viktor szélmalomharcot vív Soros Györggyel, a migránsokkal vagy éppen az Európai Uniót zsarolja. Azt mondja, a miniszterelnöknek „az a legfontosabb, hogy tovább lophassa az uniós pénzeket, és ezért hajlandó bedönteni az EU költségvetését is.

Lélegeztetőgépek, focimeccsek

Lélegeztetőgépben világelsők vagyunk, és pofátlanságban is, mert sehol máshol nem lopott kormány lélegeztetőgépek árából – mondja Fekete-Győr, és eközben pszichiáterek dolgoznak Covid-osztályokon. Felsorolja a védekezés ellentmondásait, például a nagy nézettségű focimeccsek megtartását és a korlátozások halogatását. A Momentum „normális tájékoztatást” kér a vakcina ügyében, például hogy csatlakozott-e a kormány a Pfizer–BioNTech uniós szerződéséhez. Ezenfelül több tesztelést szorgalmaznak, valamint azt, hogy a családjukhoz látogatók ingyen teszteltethessék magukat – írta meg a HVG.

Kép forrása: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Más hallom is, hogy Orbán először a haverokat oltatja be...

Mi van Fegyőr? Már megint súlyosan tájékozatlan vagy? A legjobb magyar szakemberek döntenek minden vakcináról, amelyet önkéntes alapon lehet igénybe venni.

Hőbörög a pálcikaember.

Ime, hölgyeim a momentum meggyőzési technikái! A nagypapák és nagymamák pufajkái átszabva és átvarrva, kimosva sorakoznak a szekrényben és várják a debütálásukat. Az Andrássy út 60 -ba álmodják magukat a tulajdonosaik, miközben nagyszüleik dicső napjaira emlékeznek párás szemekkel!

Kapod az x-et pufajkás!

Nekem is úgy tűnik, hogy az ügy átutalva Merkelhez valahogy csak megoldódik.
Azért az érdekelne, hogy Kohl pedig mit adott az Oránnak Merkelről?

Beoltanak mindenkit (Szijjártót ugye kivéve), erre azon megy majd a hiszti, hogy a kormány tagjai először önmagukra gondolnak...

Szövegértés, basszus! A fölvetés az volt, hogy oltassa be magát a kormány. Én arról írtam, mi volna, ha tényleg beoltatná magát, elsőként. Hiszti, mert csak magukkal törődnek, a zemberekkel meg nem.

+1
Megelőztél. Ők melyik vakcina tesztelését vállalnák?

Aztán ennek mi köze van ahhoz, hogy a Vezér és csapata oltassa be magát a magasztalt orosz vakcinával???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés