Nyolcszázhatvanötezer forintért ad tanácsokat a Momentumnak Ceglédi Zoltán

2020. október 21. 11:07
A politikai elemző és humorista Donáth Anna asszisztenseként dolgozik.

Havi bruttó 865 ezerért ad tanácsokat Ceglédi Zoltán a Momentumnak – derül ki a 444 cikkéből. Ceglédi, mint arra a Drót.info rámutat, Donáth Anna tanácsadójaként dolgozik a Momentum EP-stábjánál. A politikai elemző és humorista a portál a 444 kérdésére válaszolva elmondta: „egy egyéves, határozott idejű szerződésről van szó, ez közelebbről kommunikációs tervezést jelent az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatására, illetve szövegírást, kampányötletek kigondolását, stratégiai tanácsadást, politikai napirendelemzést”.

A 444 rámutat, hogy Ceglédi egy két évvel ezelőtt vele készített portréműsorban még elhatárolódott a politikától. A „G-nap” utáni Hír TV Privátszféra című műsorában akkor arról beszélt: „nem dolga politikusok munkáját elvégezni, nekik kampányolni, és nem véletlenül nem dolgozik pártoknak és politikusoknak, mert így nem sorolhatja őt senki »sajátjai« közé”. 

(Kép forrása: youtube.com)

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látjuk, milyen tanácsokat adott eddig.
Azt elérték, hogy mondhatjuk: jó reggelt-hazudta Donáth Anna.
Varga Juditnak szóló jókivansagok is hiteltelenek.

De a tanácsadó is erkölcsi hazaáruló lett. A tanácsai szerint támadja Donáth Magyarországot. Mindeközben tudják, hogy hazudnak.

Ah, a FÜGGETLENOBJEKTÍV "HUMORISTA" és politikai elemző... gondolom a pártmunkás voltától függetlenül továbbra is osztja majd minden héten az észt az ATV-ben... amúgy FÜGGETLENOBJEKTÍV módra...

Ja, hogy ez nem egy új fejlemény, hanem már régebb óta a Momentum fizetett pártmunkása... valahogy ezt Zolika és az ATV is elmulasztotta feltüntetni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés