Ki védi meg Európát?

2020. október 20. 11:40

Őry Mariann
Magyar Hírlap
Pokolba kívánják egész Franciaországot, és amennyire tőlük telik, oda is küldik.

„A köztársaságot érte támadás! – így szólt az egyik pátosszal teli politikusi reakció arra, hogy egy tizennyolc éves csecsen bevándorló a nyílt utcán lefejezett egy francia tanárt, mert az megmutatta a diákjainak a Charlie Hebdo Mohamed-karikatúráit. Nem kellett sokat gondolkodniuk az idézett politikusoknak, mivel pont ezt szokták mondani öt éve.

Időről időre ugyanis egy-egy radikalizálódott bevándorló puskával, késsel, bárddal, bombával támad a franciákra. Nem ez a furcsa, hanem az, hogy ez még nem mindennapos. Franciaországban ugyanis – idézve a Nemzeti Tömörülés európai parlamenti képviselője, Nicolas Bay egyik nyilatkozatát lapunknak – egyre többen vannak olyan emberek, akik egész egyszerűen gyűlölik a franciákat. Az országot, a kultúrát, az állam számára fontos laicitást, mindent. Számukra nemcsak laicité nincs, hanem liberté, égalité, fraternité se.

Pokolba kívánják egész Franciaországot, és amennyire tőlük telik, oda is küldik.

Mivel egyre többen vannak, egyre nagyobbak azok a területek, ahol hatásosan meg tudják tagadni a francia jogrendet és kulturális normákat is. A Laurent Obertone Gerilla című könyvéből megismert Franciaország egy rémisztő disztópia, amelyben polgárháborúba süllyed az ország, és a balliberálisok már teljesen el vannak hülyülve, nemhogy nem harcolnak, hanem egyenesen támogatják, ahogy brutálisan leszámolnak velük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Franciaországban ugyanis, idézve a Nemzeti Tömörülés európai parlamenti képviselője, Nicolas Bay egyik nyilatkozatát lapunknak, egyre többen vannak olyan emberek, akik egész egyszerűen gyűlölik a franciákat."

És ennek a tábornak csak egyik, piciny szelete a frissen bevándorolt igazhitűek. Jean Robert írt egy figyelemreméltó cikket a Fdesouche site-ra: ebben az látható, hogy az újszülöttek 21-25%-a muszlim származású. A rassz és vallás alapú statisztikákat elutasító Franciaországban ezt úgy tudta megcsinálni, hogy az újszülöttek neveit elemezte. Mások a 2018-tól betiltott sarlósejtes vérszegénység újszülötteknél történő tesztelésének statisztikáiból a nem európai migránsok tól származó francia újszülöttek arányát 36%-ra teszik.
A baj akkora, amit már nem is lehet semmiféle eszközzel orvosolni. Esetleg ha az őslakos franciák gyorsan és tömegesen betérnének muszlimnak, majd kardélre hánynák a liberális, isten és haza tagadó elitjüket, a lányok meg genderváltás helyett elkezdenének szülni...

https://www.fdesouche.com/2020..

Szép, békés diakép. Esetelg videóüzemmódra válthatnál, picit svenkelnél a kamerával és a nagy egészről csinaálhatnál timelaps videót. Ja, hogy nem szereted a horrort...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés